Komentáře k článku

Dana 19.05.2021

Vařím dle chuti, někdy vývar, někdy hustou. "Polévka je grunt, kdo jí nejí ..." Správně má být "ji".

František Mlejnek 15.05.2021

Zásadně jím jen to, na co jsem byl zvyklý za našeho režimu. Žádná mezinárodní kuchyně a netradiční suroviny - pohanka, oves, cizrna a podobně.

chocholouš 14.05.2021

Mrkev a petržel nakrájejte na drobná kolečka. Super. Takže když bude mít tato zelenina průměr 2 cm, mám je ořezávat "do drobnosti"?

Siraellen 14.05.2021

mám ráda husté polévky

Rkczek Siraellen 14.05.2021

Já taky

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat