Komentáře k článku

Siraellen 22.08.2022

hned bych si dala

Tom 21.08.2022

Tak nevím, jestli není škrob z pudingu horší, než proklínaná mouka, která by se dala nahradit třeba moukou mandlovou, nebo kokosovou a koláč by potom nechutnal, jako umělá hmota :-D

Venda Tom 21.08.2022

Nedrželo by to pohromadě a sypalo by se to

Tom Tom 23.08.2022

Přijde Vám, Vendo, že třeba skořápky makronek, které se dělají z billků a mandlové mouky, nedrží pohromadě a sypou se??

Jarka 21.08.2022

Použiji normální cukr, tím nic nezkazím.

Taťána 21.08.2022

Podle mě náhražka cukrů je hůř než než cukr

Patrik Taťána 21.08.2022

Spíš cokoli je lepší, než cukr...

Bebe 20.08.2022

Dejte náhražku cukru, a pak posypte moučkovým cukrem 🤣

N. Bebe 20.08.2022

:o)))

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat