Komentáře k článku

Lenka 16.11.2022

Recept který pisatelka uvádí je VEGANSKÝ proto ta sójová omáčka, ale i tak proč kazí něco tak dobrého a tradičního náhražkami.

Pípa 16.11.2022

Před 40 roky jsem nakládal kimči i s využitím okurek a mrkve. Ono se to dá udělat skoro z každé zeleniny. Tento recept má ale výrazné mouchy, jak píší ostatní komentáře. Patrně to autor/ka vůbec nezná, jak je tu ostatně zvykem...

frant.buchta@gmail.com 15.11.2022

kimčchi mam rad

Milda 14.11.2022

Kimchi si dělám již několik let a nedám na něho dopustit

Hajkova Marta 14.11.2022

rada mam zeli na vsechny zpusoby i cinske,kimcchi rada take ochutnam

Puchovova 14.11.2022

Kimchi jsem dělala jednou

pytlak 13.11.2022

nejlepší je kysané zelí

Jitka 12.11.2022

Každý rok nakládáme zelí. Jíme ho jen tak.

Jirka 12.11.2022

kimchi dělám je to super, uvedený recept je divný, ... chybí rybí omáčka která je základ, sojová tam nepatří a v postupu je pár chyb

Dědek Jirka 12.11.2022

Děláme domácí kysané zelí , k tomu bůček knedlík . Super !!!

Siraellen 11.11.2022

domácí kysané zelí

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat