Komentáře k článku

Alice 07.04.2018

Muze mi nekdo vysvetlit jak se rozcesavaji vlasy od konecku ke korinkum? Pro me to byla odjakziva metoda tupirovani. Aspon budu zase chytrejsi.

honzik 04.04.2018

rozčesávání vlasů od konečků ke kořínkům, to ani nejde?

Lenny 03.04.2018

...zatím mi vlasy vždy zničila kadeřnice....zastřihnout- ustřihne mi deset čísel, vyfoukat - spálí mi konečky vlasů, obarvit? mám úplně jinou barvu, a ještě mi to zesvětlí snad tím nejhorším kysličníkem, ...takže za mě, zůstanu u svého drbání hlavy a rozčesávání od shora dolů ... :-)

alenab 03.04.2018

snažím se o vlasy maximálně pečovat

Katka 02.04.2018

Podle mě si vlasy ničíme právě touhle přehnanou péčí. Je mi 45. Už od dětství mám velmi husté vlasy. A když to řeknu na rovinu, tak jsem na péči o vlasy doslova kašlala a kašlu do dnes. V dětství mi maminka myla vlasy jednou za týden. Vždy v neděli, když nás pucovala před nástupem nového týdne. A já v tom rituálu pokračuji dodnes. Vlasy si stále myji pouze jednou za týden, používám jen šampon. A to zrovna takový, který mi v obchodě padne do ruky jako první. Jednou je to šampon za dvacku, podruhé za stovku. Nedívám se ani jestli je to šampon na mastné vlasy, proti lupům na barvené vlasy. Neřeším. Po umytí je trochu projedu ručníkem a nechám je uschnout na vzduchu. Nic dalšího nepoužívám. Nepoužívám laky, tužidla ani barvy na vlasy. Tu jsem použila pouze jednou, někde v období puberty. Kdy jsem toužila po změně. To bylo taky naposled, kdy jsem byla u kadeřníka. Vlasy mám v práci stáhnuté gumičkou, kterou vždy z vlasů stáhnu. Pročešu je vždy ráno a večer. A jednou za čas mi kamarádka zastřihne konečky. Výsledek - Vlasy husté, pevné, netřepí se, nemastí se a zvládnou i nápor veder. Délka po ramena. Když je projedu kartáčem, zůstane mi v něm tak maximálně deset vlasů. Šedé vlasy nevidím, ale to jenom proto, že má barva vlasů je plavá, tak se ty mršky dobře skrývají, ale jsou tam. A když se mě někdo zeptá, co dělám pro to, že mám tak krásné vlasy a já odpovím, že vůbec nic. Tak nevěří. Takže nezatěžujte vlasy a nechte je prostě dýchat. Hezký večer všem*1*

konatovka 02.04.2018

Chodím pravidelně ke kadeřnici, doma používám kvalitní vlasovou kosmetiku, ale z článku jsem se dozvěděla zajímavé věci, některých se musím vyvarovat, např. si musím mokré vlasy mýt jemně.*1*

helus 02.04.2018

Snažím se o své vlasy pečovat co nejlépe.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat