Zapomeňte na výstřihy! Tohle léto musíte odhalit ramena!

Zapomeňte na hluboký dekolt! V módě jsou odhalená ramena. Kde seženete ty nejstylovější topy a jak si vůbec poradit s výběrem vhodné podprsenky? Nebojte, se vším vám poradíme.

Topy a halenky s odhalenými rameny jsou jedním z nejvýraznějších trendů sezony. Pokud se vám tyto svršky líbí, vyberte si některý z našich tipů a nenechte se odradit problematikou spodního prádla.

Cold, nebo off?

Nejprve si rozlišíme dva nejčastější typy těchto topů. Zatímco jedny mají horní část kompletně spadlou (off shoulder top), druhé připomínající klasické topy s prostřihy na ramenou (těm se říká cold shoulder). Druhou variantu můžeme doporučit ženám, které se nechtějí vzdát klasické podprsenky. Ramínka totiž zůstanou běžně skrytá pod látkou. Z topu zkrátka vykukují jen samotná ramena.

Pokud toužíte po svršku, který kompletně odhaluje horní část ramen, nekazte celkový dojem ramínky od podprsenky (a to ani těmi průsvitnými!). S klasickou podprsenkou zkrátka počítat nemůžete. Pakliže máte drobná prsa, podprsenku nechte klidně doma nebo zvolte jen neviditelná lepítka na bradavky. Zvolit můžete i popruhovou podprsenku – bandeau – v tělovém odstínu. Další variantou je samozřejmě podprsenka bez ramínek.  Pozor si dejte jen na to, aby vám dobře seděla. Pokud na horním okraji viditelně odstává, ruce pryč.

V některých případech můžete udělat s ramínky výjimku. Pokud máte například podprsenku s tenkými barevnými ramínky a zavazováním za krkem, můžete ji chytře zakomponovat do vašeho outfitu. V potaz ale musíte vzít i příležitost. Tato sestava je vyloženě volnočasová a letní. Pro podobné účely můžete využít i vršek od plavek.


S čím topy nosit?

Jako vždy se řiďte střihem topu. Volnější vršky (letos je často zdobí volánky) kombinujte protichůdně s úzkými kalhotami nebo užší sukní, upnuté topy (většinou jde o skupinu cold shoulder) naopak klidně zastrčte do objemné sukně, sahající do pasu.  







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat