Vráska nám už vrásky nedělá!

06.06.2016 | Krása a móda

Vrásky, povadlé tváře a celkově unavený vzhled – to jsou přirozené projevy stárnutí kůže. Stárnutí kůže je způsobeno mimo jiné i úbytkem kyseliny hyaluronové, kterou se mnoho žen ve věku 35–55 let snaží doplnit pomocí hyaluronových injekcí. My jsme ale našli řešení i pro ty, které se raději dobrovolně pod jehlu neženou!

Vybrali jsme padesátku z vás, čtenářek Bety.cz, které se staly testerkami revolučního krému Revitalift Filler s kyselinou hyaluronovou od L´Oréal Paris. Tento vyplňující krém nejenže dokáže proces stárnutí zvrátit, ale díky němu získáte plnější pleť bez hlubokých vrásek. Což potvrzují i hodnocení našich testerek, které měly možnost vyzkoušet si novinku na vlastní kůži!

„Revitalift Filler zanechává pleť krásně vypnutou, vůbec ji nedráždí jako jiné krémy a není ani mastný," popisuje svou osobní zkušenost testereka Alexa1676. K tomuto názoru se přidaly i další, třeba testerka Hanako: „Ještě jsem snad nezažila, že bych si někdy "obyčejné mazání" krémem takhle užívala. Tenhle krém mi dělá vyloženě dobře, že mi to žádné další vrásky určitě nedělá!" Hladší a pružnější pleť po aplikaci si pochvalovala i testerka Xira nebo Lidunka: „Krém mě mile překvapil, má jemnou vůni, velice dobře se roztírá a po aplikaci krému je plet pevnější a krásně jemná na dotek."

Jemnější pleť si užívaly i ty, které mají běžně problémy kvůli citlivé pleti. „Tento krém jsem testovala na své citlivé pleti a nezaznamenala žádný problém s intolerancí na jeho složení," napsala do hodnocení testerka Deena.

Naprosto mě uchvátil! Jsem si jistá, že se k jinému krému už se nevrátím! Prostě WOW

Revoluční krém Revitalift Filler bodoval, i co se týče ceny. „S krémem jsem velice spokojena a překvapilo mě, že i cena krému je docela nízká oproti jiným kvalitním krémům, které stojí mnohdy několika násobně více. Určitě mohu tento krém doporučit i ostatním ženám," poznamenala ve své recenzi testerka Jenny.

Vedle krásné vůně jste si pochvalovaly příjemnou vůni a luxusní balení ve skle, byť je o trošku težší než běžné krémy v plastu. „Naprosto mě krém uchvátil, ať už krásným obalem či krásnou vůní," shrnula své dojmy testerka Lucipírek.

Do hodnocení krému proti vráskám se pustily i ty, které neměly tentokrát to štěstí a testerkami se nestaly. Ze svého okolí ale mají doporučení, o které se s ostatními chtěly podělit. Jako třeba čtenářka Anamor73, která právě tento krém koupila své mamince k Vánocům. „Kosmetická značka L’Oréal Paris je obecně zárukou kvality a účinky kyseliny hyaluronové jsou bezesporu průkazné, a proto by krémy kde je tato kyselina obsažená měla aktivně používat každá zralá žena." Podobné zkušenosti má i čtenářka Terulinka2014: „S tímto krémem je zžitá moje sestra, která měla docela dost vrásek. Musím říct, že pleť má opoznání lepší strukturu a hezčí, mladistvější vzhled."

Revitalift Filler si našel příznivce i mezi konzervativnějšími ženami: „Nejsem z těch, kteří často mění ověřené kosmetické výrobky, v tomto případě jsem si ale jistá, že k jinému krému už se nevrátím!!! Prostě WOW..." nešetřila s chválou testerka Katule85.

A pochvalu si vysloužil i od muže! „Tento krém používá už delší dobu má žena. Je spokojená. Vrásky jsou zatím minimální, ale ona pozoruje drobné zlepšení. Pleť má hydratovanou, napnutou a jemnou (její slova). A já mám radost, když je žena spokojená. Takže za mě super," přidal svou vlastní zkušenost čtenář Frana.

"Krém určitě doporučuji všem, je skvělý, a jak mi dojde tento, hned si zajdu koupit další," shrnula za všechny testerka Bajam1.

CHCETE Revitalift Filler s kyselinou hyaluronovou od L´Oréal Paris VYZKOUŠET I VY? Sbírejte body a vymeňte je za tento revoluční krém v naší Směnárně!

Revoluční krém Revitalift Filler už hodnotily desítky z vás! Máte s ním i vy osobní zkušenost? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:44
139 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:42

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat