Vytáhněte čelenky ze šuplíku: Takhle se teď nosí!

Čelenky jdou znovu do módy, jsou hezkým i praktickým doplňkem účesu. Nosí se mnoha způsoby - přes čelo jako v dobách hippies, tenké, držící vlasy, nebo třeba ve stylu glamour, vytvořené z šátků. Vrátil se k ní i fotbalista David Beckham - přesně v takové se na veřejnosti poprvé objevil před osmi lety. Od té doby ho začaly kopírovat miliony mužů po celém světě.

Nejen hollywoodské hvězdy si oblíbily čelenky, které zvýrazní účes a dodají šmrnc. I ty nejmenší doplňky hrají velkou roli, vždyť právě detaily dotvářejí celek.

Čelenky jsou populární už od 80. let, kdy je proslavil především muzikant Bruce Springsteen.

Nespornou výhodou čelenek je, že si ji můžete vzít úplně ke všemu. Hodí se jak ke sportovnímu oblečení, tak i k večernímu outfitu, který doladíte čelenkou s flitry.

Způsobů nošení čelenky je nespočet

Můžete nosit čelenky, které se zavazují na temeni hlavy, a tudíž si je můžete přizpůsobit tvaru vaší hlavy. Nebo zvolte elastické z různých materiálů: elastan, bavlna, semiš atd.

Záleží jen na vás, jakou zvolíte a na tom, jak sladíte čelenku s vaším outfitem.

Inspiraci, jaké čelenky a jak je nosit, najdete také u hollywoodských krásek a na přehlídkových molech! Podívejte se do naší galerie!

Zvýrazněte tímto zajímavým doplňkem váš styl. Čelenky prostě frčí!

Druhy čelenek:

Široké čelenky – Široká čelenka perfektně stáhne a uhladí vlasy. Jen pozor na brýle. Hodí se k dlouhým i kratším vlasům. Široké čelenky letí i jako retro varianta, kdy je zdobí puntíky či různé barevné vzory.

Úzké čelenky – Úzká čelenka se vyrábí z plastu, kovu i kůže. Stříbrná nebo zlatá kovová čelenka se hodí hlavně na party.

Dvojité čelenky – Je z plastu, obě dvě její části mají většinou stejnou barvu a jsou napevno spojeny za ušima.

Látkové čelenky – Látková čelenka je ideální na doma nebo na sport. Je v ní ukryta pevná guma, díky které čelenka vlasy stáhne a pokud máte ofinku, dokonale ji spoutá.

Šátkové čelenky – Šátková čelenka je široká čelenka, která je povlečena barevným jakoby šátkem. Plápolají z ní dlouhé látkové konce.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat