Největší chyby při nákup džín, kterým se vyhnout

Džíny jsou součástí šatníku drtivé většiny z nás. A tak by člověk čekal, že jsme v jejich nákupu prakticky přeborníky. Ovšem opak je pravdou.

Jakých chyb se při kupování džín dopouštíme nejčastěji?

Nekupujeme džíny podle postavy

Každému typu postavy sluší jiný typ džín. Zatímco ženám se 180 centimetry a velikostí 36 sluší praktiky jakékoli, my ostatní musíme být o něco realističtější. Že se vejdeme do džín typu „skinny“, neznamená, že bychom si je měly koupit.

Ženám se širšími boky nebudou slušet mrkváče, ty s bříškem by se měly vyhnout bokovkám apod. Buďte sama sobě módním kritikem!

Nekupujeme džíny podle životního stylu

Nejen typ postavy by měl hrát při výběr džín roli. Je také důležité vědět, k čemu si je kupujeme. Budeme je nosit do města, na výlety, do práce (ačkoli stále platí, že džíny se do práce ne vždy hodí)? Budeme v nich celý den, nebo jen občas na pár hodin?

I podle toho je třeba vybrat materiál nebo barvu či množství aplikací (a u nich platí jediné – čím méně, tím lépe).

Nekupujeme kvalitní džíny

Nemusíte mít džíny za dva tisíce, ale vyplatí se investovat do nich více než dvě stovky. Kvalitní materiál i střih něco stojí.

A i když se vám může zdát vstupní „investice“ poměrně vysoká, uvědomte si, že kvalitní džíny vám nějaký ten čas vydrží, takže hned tak nebudete potřebovat nové.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat