Krása ze sedmikrásek od Manufaktury aneb Jak jste testovaly?

12.12.2016 | Krása a móda

Další testování máme u konce. I během svátečního shonu jste si našly čas na sebe a otestovaly jste dva výrobky od české značky Manufaktura, která se pyšní svými přírodními recepturami. Jak obstály u našich testerek?

Naše testerky měly možnost otestovat dva produkty z nové kosmetické řady Sedmikráska, a to Hydratační pleťový fluid se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou a Peelingovou hydratační pleťovou masku se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou. Některé testerky se s námi podělily nejen o své zkušenosti, ale svá hodnocení doplnily fotografiemi.

Děkujeme testerkám s přezdívkami olidor, Anezka2011 a Vercas01, které poslaly fotografie z testování, a jako poděkování jim na účet posíláme 1 000 bonusových bodů! Ty mohou směnit v naší Směnárně za úžasné dárky!

Jak jste testovaly


Doporučuje testerka anezka2011.

Peelingová hydratační pleťová maska je skvělá. Po nanesení na pleť a působení (cca 5 min.) nemám pocit žádného pnutí či štípání. Po umytí je plet krásně vláčná. Hydratační pleťový fluid je přímo skvostný! Praktický dávkovač, milá vůně a krásná jemná konzistence. Při spojení kyseliny hyaluronové se sedmikráskou mám pocit, že jsem opravdu kráska,“ hodnotí testerka olidor.

Svoji zkušenost s fotografií přidává i testerka Anezka2011: „Značku Manufaktura znám, ale tohle byla pro mě novinka - a příjemná. Fluid krásně sjednotí pleť, úplně super pod make-up, ale i bez něj, a maska je také skvělá, dala jsem ozkoušet i mé mamče a ta byla také velmi spokojená, takže vím, co přinese Ježíšek. Za sebe mohu jen doporučit. A jako bonus na závěr příjemná lehká vůně.

Testerka Vercas01 doporučuje Sedmikrásku i na citlivou pleť: „Výrobky mě naprosto překvapily. Krásně jemně voní a dobře se nanáší. Z testování mám super pocit, měla jsem možnost vyzkoušet něco nového a kupodivu jsem se neosypala (při předchozích zkušenostech s peelingy jiných značek). Takže za sebe doporučuji i na citlivou pokožku, určitě budu v této značce ráda pokračovat,“ uzavírá a doporučuje testerka.


       
Doporučují testerky vercas01 a olidor.

Přírodní kosmetiku Sedmikráska od Manufaktury už hodnotilo 75 z vás! Máte osobní zkušenost s touto českou kosmetikou? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat