Jak vypadat skvěle i v těhotenském oblečení?

Také se vám v obchodě při pohledu na oddělení mateřského oblečení lehce svírá srdce, když si uvědomíte, že jako těhotná za chvíli budete odkázána právě na takovéto outfity? Pak pro vás máme dobrou zprávu – i jako těhotné vám to může úžasně slušet!

Stačí jen dodržovat pár základních tipů.

1. Zůstaňte věrná svému stylu

Těhotenství nerovná se obrat módního stylu o 180 stupňů! Ještě dlouhé měsíce budete moci nosit vše, co jste oblékala doteď, jen možná v o pár velikostí větší variantě. Navíc když se porozhlédnete na internetu či ve specializovaných obchodech, zjistíte, že těhotenství neznamená jen pytlovité a nicneříkající svršky, co vypadají jeden jak druhý.

2. Najděte si „uniformu“

Samozřejmě nemluvíme o uniformě jako takové, ale pokud vám jsou pohodlné například těhotenské kalhoty či džíny, není důvod vymýšlet nic moc dalšího. Prostě k nim jen měňte svršky! Trička, košile, halenky, topy, tuniky, tílka… Možností je tolik, že váš outfit nikdy nebude nudný!

3. Nebojte se streče

Zapomeňte na módu našich babiček či maminek, která těhotenské bříško především „maskovala“ (většinou tedy nijak úspěšně, každému bylo jasné, že žena, která je oblečená v pytli, bude nejspíš těhotná). Vy na to jděte opačně a vsaďte na strečové materiály, které jsou maximálně pohodlné a které bříško jemně obepnou.

4. Volnost v rámci elegance

Že si na upnuté oblečení přeci jen netroufáte? Nic se neděje, ale dejte si pozor, aby vaše těhotenské oblečení nebylo beztvaré a bez nápadu (a nepřipomínalo onen zmiňovaný pytel). Volný outfit ještě neznamená bez elegantního střihu!

5. Inspirujte se v empíru

A když už jsme zmínili střihy – vaším skvělým spojencem bude empírový střih! Šaty v tomto stylu jsou zabrané pod prsy a pak jen jemně, lehce splývají. To znamená, že krásně zdůrazní bříško, aniž by ho obepínaly. A co víc, sluší každé ženě!

6. Neomezujte se

Že jste těhotná, neznamená, že jste odkázána na jedno jediné oddělení v obchodě nebo na obchody s mateřským ošacením. Porozhlédněte se i v „normálních“ oděvech! Určitě tam najdete několik kousků, které můžete obléknout bez ohledu na to, že čekáte miminko. A které vám nejen budou slušet, ale i udělají radost!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat