Zdobení nehtů? Jen směle do toho!

15.05.2017 | Krása a móda

Brouzdáte po internetu a obdivujete nádherné kreace, které si dovedou šikovné nehtové designérky na nehtech vykouzlit? Nemusíte být profesionálka, abyste si takové nehty zvládla vytvořit sama. Řekneme vám, jak na to!

Méně znamená více

První pravidlo nail artu je stejné jako ostatně ve všech ostatních kreativních odvětvích – cvik dělá mistra. Proto je důležité nepřeceňovat své schopnosti. Koneckonců i ty nejjednodušší techniky vám dopomohou k úžasným nehtům. Doporučujeme začít vodolepkami nebo razítkovou metodou. Oba způsoby zdobení se vyznačují jednoduchou aplikací a velmi působivými výsledky. Nail art má samozřejmě další vychytané pomůcky, které vám zjednoduší práci, a pokud se budete chtít posunout o level výš, určitě popřemýšlejte nad jejich pořízením.

Kdo maluje, nezlobí


Dalším velmi oblíbeným způsobem zdobení je práce se samotnými laky na nehty. Zrovna v tomto případě ale mnohé nehtové designérky preferují spíše práci s UV gely nebo jiným druhem materiálu, protože díky nim vydrží nehtový design neporušený až několik týdnů. Začátky mohou být sice krušné, ale pokud začnete jednoduššími designy, není se čeho bát. Velkým pomocníkem může být také lepicí páska, která se vám bude hodit při zkoušení geometrických vzorů. Jednoduše si pásku přelepíte přes část nehtového lůžka a na zbytek nanesete vámi vybraný barevný odstín UV gelu. Díky pásce dosáhnete čisté a ostré linie.

Popusťte uzdu své fantazii

Kresbou na nehty taje nail artu rozhodně nekončí! Můžete si své nehty vyzdobit i kamínky, existují speciální krystalky od firmy Swarovski, nebo se pustit do jiného 3D zdobení. Meze při tvorbě si kladete pouze vy samy. Pokud zrovna máte kreativní blok, na internetu najdete spoustu návodů a inspirací, ze kterých můžete čerpat či si je poupravit, aby vyhovovaly vašemu vlastnímu vkusu. Jen pozor, abyste nezašly až za hranici a nepokoušely se smíchat všechny techniky dohromady! To by nemuselo skončit zrovna nejlíp. Navzdory tomuto menšímu varování by se nail artu neměl nikdo bát, vždyť do něj patří i samotné lakování nehtů!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat