Nový trend v ženské kráse: Bělení klína

14.08.2017 | Krása a móda

Věděli jste, že i ženský klín podléhá módním trendům? Většina z nás si již běžně upravuje nebo holí chloupky v intimních partiích, což je procedura, nad níž by naše maminky či babičky jen nechápavě kroutily hlavou. Ovšem chloupky to nekončí! Do popředí se v současnosti dostává bělení ženského klína!

Je to tak. O vzhled svého klína se staráme čím dál víc. Některé ženy mohou s postupem let pozorovat tmavnutí intimních partií, a tak podstupují nejrůznější procedury, jež mají jejich klín zesvětlit.

Pro lepší pocit

Říkáte si, co může za snahami o zesvětlení intimních partií stát? Ačkoli by se jako první nabízela odpověď, že se tyto ženy chtějí líbit svým mužským protějškům, většina z nich spíše touží po dobrém pocitu ze svého vlastního těla.

Změna pigmentace v oblasti klína totiž může některým ženám vadit, mají ji spojenou se stárnutím nebo ji považují za neestetickou, i když je to zcela normální stav (například po porodu). Občas se navíc stává, že je zabarvení intimních míst nestejné (například jeden stydký pysk je tmavší než druhý).

Co s tím?

Pokud se žena tmavším odstínem pokožky v klíně trápí, pak má na výběr z několika možností. Jednou z nich je podstoupit specializovaný laserový zákrok na vybrané klinice estetické medicíny, jež se bělením intimních partií zabývá. Tou druhou je pak nákup speciálních krémů či sér, jež oblast klína při pravidelném používání vybělí.

Existují sice i zaručené babské rady na zesvětlení pokožky (například citronová šťáva), ty ale odborníci na intimní partie nedoporučují. Citlivá pokožka a hlavně náchylné prostředí naší pochvy by na neodbornou péči mohlo zareagovat nepříjemným podrážděním.

Spolehlivý pomocník


Krém Fytofontana Gyntima Whitening obsahuje účinné látky, jež vaše intimní partie spolehlivě zesvětlí.

Jedním z pomocníků, kteří zesvětlení klína zajistí, je krém Fytofontana Gyntima Whitening. Jedná se o jedinečný přípravek obsahující účinné látky, které disponují prokazatelnými depigmentačními účinky.

Jednou z účinných látek je oligopeptide-34, peptid vytvořený biotechnologickou cestou v kontrolovaném laboratorním prostředí. In vitro studie prokázaly, že oligopeptide-34 disponuje mnohem intenzivnější zesvětlující schopností než mnoho jiných bělících látek, např. vitamin C a arbutin.

Výtažek Boerhavia diffusa (punarnava), který Fytofontana Gyntima Whitening také obsahuje, pochází ze vzácné rostliny, která se vyskytuje v Himalájích a je bohatá na účinnou látku boeravinon s bělícími vlastnostmi. In vitro studie prokázaly, že po 9 dnech se o 55 % snížila aktivita enzymu tyrozináza, který je potřebný pro produkci melaninu, čímž značně přispívá k depigmentaci. Přípravek obsahuje též panthenol (B5-provitamin), E-vitamin a extrakt z měsíčku lékařského.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat