Pro voňavý podzim i zimu

12.09.2017 | Krása a móda

Než se zima zeptá, co jsme dělali v létě, my v Nobilis Tilia už máme odpověď: připravili jsme několik novinek pro péči o tělo i duši, které vám přinesou krásné voňavé pohlazení, šetrnou péči a nevšední zážitky. Kdykoli si půjdete dát sprchu, budete večer mýt vaše rozpustilé děti či si budete chtít zachmuřené dny něčím zpříjemnit, vždy budeme v duchu s vámi.

Přivoňte k našim novým certifikovaným přírodním mýdlům, která vyrábíme tradiční metodou z rostlinných olejů, nebo si připomeňte letní vůně s novým Arganovým sprchovým gelem.

Přírodní mýdlo AMOREK s mandarinkovým pohlazením pro malé i velké, CPK


Přírodní mydlo Amorek
Cena: 259 Kč/100 g

Certifikované přírodní bylinné mýdlo, vyráběné tradičním způsobem z rostlinných olejů, šetrně myje a hydratuje pokožku celého těla.

Jemně čistí bez vysoušení a podráždění zejména dětské pokožky.

Příjemnou vůni s tóny mandarinky a neroli totiž děti milují, pohladí jejich duši a zklidní je před spaním.

Přírodní mýdlo GERANIOVÉ pro hebkou a pružnou pokožku, CPK


Přírodní mýdlo Geraniové
Cena: 239 Kč/100 g

Certifikované přírodní rostlinné mýdlo s vysokým obsahem zmýdelněného olivového oleje šetrně myje pokožku celého těla.

Díky množství přírodních olejů a másel podporuje hebkost a pružnost pokožky, jemně čistí a krásně voní.

Přírodní mýdlo s éterickým olejem z geránia je vytvořené především pro ženy v těhotenství a po porodu a určené k běžné denní hygieně.

Přírodní mýdlo LEVANDULE SE ZELENÝM JÍLEM pro dokonale čistou pokožku, CPK


Přírodní mýdlo Levandule
Cena: 234 Kč/100 g

Certifikované přírodní rostlinné mýdlo, jehož základem je vysoké množství zmýdelněného olivového oleje, šetrně myje pokožku celého těla. Zelený jíl a extrakt z grepových jader mají mírné detoxikační a antimikrobiální vlastnosti a spolu s medem dokonale čistí všechny typy pokožky.

Rostlinný glycerin udržuje v pokožce přirozenou vlhkost. Éterický olej z francouzské levandule se hodí i pro pleť se sklonem k podráždění a jeho příjemná květinová vůně pomáhá zmírnit stres a napětí.

Levandule navozuje příjemné rozpoložení a zklidňuje emoce. Levanduli mají rády maminky i jejich děti při péči o pokožku, vhodná je i na drobné oděrky a podráždění kůže.

Přírodní mýdlo ROMANTIKA pro nevšední zážitek, CPK


Přírodní mýdlo Romantika
Cena: 244 Kč/100 g

Rostlinné mýdlo s osvědčením Certifikovaná přírodní kosmetika obsahuje sušené květy růže a velmi svůdně voní. Velmi šetrně čistí pokožku celého těla a díky vysokému množství zmýdelněného olivového oleje udržuje pokožku hebkou a pružnou.

Směs medu, kvalitních rostlinných olejů a másel a rostlinného glycerinu zachovává v pokožce přirozenou vlhkost.

Romantickou vůni tvoří směs přírodních éterických olejů s květovými tóny, okořeněná muškátovým oříškem a douškem limetky. Vaši pokožku prosytí smyslným aroma, které vás uklidní, dodá energii a naladí vás do pohody.

Přírodní mýdlo OLIVOVÉ pro každý typ pokožky, CPK


Přírodní mýdlo Olivové
Cena: 209 Kč/100 g

Čisté přírodní mýdlo, vyráběné tradiční metodou zmýdelněním olivového oleje za studena, je ideální volbou pro velmi šetrné mytí. Obsahuje navíc extra panenský olivový olej, takže po mytí zůstává pokožka hebká, vláčná a zachovává si svoji pružnost.

Díky rostlinnému glycerinu si udržuje přirozenou vlhkost a extrakt z grepových jader má na pokožku jemné antimikrobiální účinky.

Mýdlo je vhodné i na obličej a pro velmi jemnou pokožku dětí. Bez éterických olejů má mýdlo přirozenou neutrální vůni.

Sprchový gel ARGANOVÝ pro zjemnění a hydrataci s ovocno-vanilkovou vůní, CPK


Sprchový gel Arganový
Cena: 304 Kč/200 ml

Přírodní sprchový gel voní jako léto, kterým se můžete obklopit, kdykoli se vám zachce. Voňavá směs ovoce a vanilky vám připomene rybízový koláč od babičky, zatímco přírodní receptura gelu šetrně čistí, hydratuje a zvláčňuje vaši pokožku. Vysoce ceněný arganový olej pokožku revitalizuje a zjemňuje. Gel je lehce pěnivý a skvěle nahrazuje pevná mýdla v každodenní očistě vašeho těla.

Jeho mycí složku tvoří jemné přírodní tenzidy na bázi sacharidů a kokosového oleje, které jsou k pokožce velmi šetrné, navíc hydratují a udržují její přirozenou mikroflóru a pH v rovnováze. Jsou také snadno biologicky odbouratelné a přátelské k životnímu prostředí.

Po umytí je pokožka vláčná a hebká, prosycená okouzlující vůní léta, která rozpouští všechny starosti, uvolňuje a povznáší. Ideální je v kombinaci s Arganovým krémem, který vyhlazuje a chrání pleť obličeje, krku, dekoltu a ramen.

Všechna mýdla i sprchový gel, společně s dalšími výrobky, jež šetrně pečují o pokožku vaši i vašich dětí, najdete na stránkách nobilis.cz!

Nobilis Tilia je česká společnost a již více než dvacet let vyvíjí a prodává přírodní kosmetiku založenou na principech aromaterapie pro péči o pleť, vlasy i celé tělo, dětskou kosmetiku a kosmetiku pro těhotné. Nabízí nejširší portfolio výrobků s certifikací CPK (Certifikovaná přírodní kosmetika) a CPK BIO (certifikovaná bio kosmetika).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat