Bělení ženského klína. Spoléhejte raději na prověřené přípravky

25.10.2017 | Krása a móda

Ještě před několika lety se otázka úpravy ženského klína omezovala na debatu o tom, zda v daných partiích holit, či neholit (případně jinak upravovat) chloupky. Od té doby se ale mnohé změnilo. Dnes už nejsou výjimkou i plastiky klína, které mají zajistit jeho mladistvý vzhled, případně belění, k němuž mnohdy nepotřebujete zásah odborníka. Ne všechny postupy jsou ale vhodné.

Změna pigmentace v oblasti klína totiž může některým ženám vadit, mají ji spojenou se stárnutím nebo ji považují za neestetickou, i když je to zcela normální stav (například po porodu). Občas se navíc stává, že je zabarvení intimních míst nestejné (například jeden stydký pysk je tmavší než druhý). Zatímco některé z nás házejí takovéto „nedostatky jednoduše za hlavu, jiné se kvůli nim trápí. A tak není divu, že se snaží najít postupy, jak svůj klín zesvětlit.

Pozor na babské rady


Raději než na babské rady spoléhejte při bělení klína na specializované přípravky. Takovým je krém Fytofontana Gyntima Whitening.

Pokud se žena tmavším odstínem pokožky v klíně trápí, pak má na výběr z několika možností. Jednou z nich je podstoupit specializovaný laserový zákrok na vybrané klinice estetické medicíny, jež se bělením intimních partií zabývá. Tou druhou je pak nákup speciálních krémů či sér, jež oblast klína při pravidelném používání vybělí.

Existují ovšem také zaručené babské rady na zesvětlení pokožky, jako je například používání citronové šťávy nebo sody apod. Ovšem s nimi bychom si neměly příliš zahrávat. Citlivá pokožka intimních partií a hlavně náchylné prostředí naší pochvy by na neodbornou péči mohlo zareagovat nepříjemným podrážděním.

Účinné pohlazení


Fytofontana Gyntima Whitening nepodráždí ani tu nejcitlivější pokožku.

Jedním z pomocníků, kteří zesvětlení klína šetrně a především bezpečně zajistí, je krém Fytofontana Gyntima Whitening. Jedná se o jedinečný přípravek obsahující účinné látky, které disponují prokazatelnými depigmentačními účinky. A právě ten vyzkoušely i naše testerky. Jak se Fytofontana Gyntima Whitening osvědčil?

Krém bych rozhodně doporučila. Stačí nanést malé množství. Reakce na citlivou plet' nebyla zaznamenána. Výsledky používání jsou znát už za 1 měsíc. Jsem maximálně spokojená, krém je lepší, než jsem čekala, napsala testerka bix.

„Krém jsem užívala 2x denně, je příjemný, lehce se roztírá a rychle vstřebává, zesvětlení je znatelné, s účinky tohoto krému jsem spokojená a mohu doporučit. Při větší pigmentaci bude asi nutné delší užívání, takže bude potřeba cca 2 balení, doporučuje testerka Mishi.


Naše testerky krém Fytofontana Gyntima Whitening doporučují.

Tento krém jsem uvítala, jelikož mám po nedávném porodu, a co si budeme namlouvat, "tam dole" už to není, co to bývalo. Tento krém je velice příjemný a opravdu pozoruji bělicí účinek. Mohu vřele doporučit, i když ho ještě nemám spotřebovaný. Doporučuji i přes vyšší cenu, pokud vás trápí problém, na který je tento krém určen. Nebudete litovat, ohodnotila testerka plevanka.

Oceňuji praktické balení přípravku. Dávkování je jednoduché díky pumpičce. O tomto výrobku jsem se dozvěděla až díky tomuto testování. Krém se snadno roztírá, příjemně voní, nezanechávám na oblečení mastné skvrny. Účinek je partný již po několika použitích. Pigmentace mizí, potvrdila testerka Vasti1.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:08
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:01
90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat