Hydratace a relax, slova, která frčí po celý rok

13.11.2017 | Krása a móda

Dostatečná hydratace se skloňuje hlavně v létě v období největšího horka, ale vláhu je potřeba doplňovat celoročně v hojném množství. Jestli dáváte přednost vodě, čaji nebo džusu necháme na vás, ale co vám nesmí chybět v koupelně a čím nejlépe hydratujete svoji pleť, je jednoznačný favorit – kyselina hyaluronová.

Kyselina hyaluronová se přirozeně nachází v našem těle, ovšem vlivem vyššího věku její množství klesá, a tak je potřeba ji doplňovat. Kyselina hyaluronová je látka, která na sebe dokáže navazovat vodu, a to až v tisícinásobku své vlastní hmotnosti. 

Jaká je ta nejlepší?

Kyselinu hyaluronovou můžeme rozdělit na vysokomolekulární, která se používá především ve farmacii či estetické chirurgii, kde se aplikuje jako výplňový materiál. Nízkomolekulární je pro nás ale v rámci ošetření podstatnější, dokáže totiž díky „menším molekulám“ proniknout hlouběji do vrstev pokožky, a tak udělat svoji práci.

Ideální je aplikovat Kyselinu hyaluronovou na vyčištěnou pleť ráno i večer pod krém. Čištění je základem v péči o pleť, které by mělo obsahovat odlíčení make-upu a nečistot pleťovým mlékem nebo micelární vodou a následně dočistit tonikem dle typu pleti, tento krok je velmi důležitý a spousta z nás na něj zapomíná. Na takto vyčištěnou pleť aplikujeme Kyselinu hyaluronovou – gel, vklepeme do pleti. Aby do sebe natáhla co nejvíce vody, přetřeme následně pleť ještě tamponkem s tonikem. Po zaschnutí již použijeme svůj oblíbený denní nebo noční krém, který by na podzim a v zimě měl být výživnější než v létě. Jednou týdně je vhodné odumřelé buňky z pleti i těla odstranit pomocí peelingu.

Relax s peelingem?

Ano, čtete správně i pro někoho nepříjemný peeling lze spojit s relaxací. Jednou týdně se zrelaxujte úžasnou vůní esenciální silice Lemongrass a zároveň zbavte tělo ztvrdlé pokožky díky Zjemňujícímu cukrovému peelingu. Je jemný, tedy nebude peeling již nikdy nepříjemný a obsaženou vůní vás přímo omámí. Obsažený olej vás krásně promaže, pokožka bude krásně vláčná a hebká, tedy již nemusíte používat tělové mléko.

Abyste si nemuseli té osvěžující vůně užívat jen jednou týdně během peelingu, je tady Osvěžující sprchový gel Lemongrass, kterým provoníte sebe i koupelnu každý den.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat