Dana & Petra a jejich vánoční dárky

06.12.2017 | Krása a móda

Letos jsou v Petra Clinic ty pravé Vánoce. Klinika se oblékla do sváteční atmosféry a pod svým vánočním logem pro vás připravila skutečně krásné dárky. Krása nebyla nikdy tak dostupná.

Chcete darovat krásu? Vyberte si z nabídky Vánočních balíčků a voucherů, které pro vás letos připravila klinika estetické medicíny Petra Clinic. Pokud byste naopak krásu rádi našli pod stromečkem, pošlete své protějšky na web Petra Clinic, kde pro vás mohou vybrat balíček dle vašeho přání.

Balíčky na míru

Majitelka kliniky Petra Řehořková pro každého klienta sestaví balíček přímo na míru. Každý z nich obsahuje nejen dárkové balení pravých belgických pralinek, ale i druhý voucher zdarma na další služby. Jako již tradičně je dárkový balíček luxusně zabalen a voucher je osobně podepsán Petrou Řehořkovou.

Vánoční dárky nebyly nikdy lepší!

Nové moderní procedury vyzkoušela i Dana Morávková, nová tvář Petra Clinic. I ve vašich balíčcích mohou být procedury, které do nich Dana s Petrou doporučily. Pokud potřebujete s výběrem poradit, obraťte se na Petra Clinic. Rádi vám pomohou s výběrem nejen základních procedur, ale i s kosmetikou řady BE Petra Clinic, vhodnou pro další péči o vaše tělo.

Vánoční tipy na balíčky Petra Clinic

A z jakých skvělých balíčků můžete na Petra Clinic kromě řady dalších vybírat?

Pět luxusních kosmetických ošetření

5 ošetření obličeje, krku a dekoltu luxusní kosmetickou metodou Petra Clinic dle typu pleti obdarovaného.

Balíček obsahuje krásně zabalený voucher a velkou luxusní bonboniéru.

Hladká stehna a zadeček

Balíček 5 ošetření na redukci tuku na zadečku a stehnech. Balíček obsahuje krásně zabalený voucher a velkou luxusní bonboniéru.

Radiolifting obličeje a fotorejuvenace

Radiolifting obličeje a fotorejuvenace na omlazení každé pleti pro ženy i muže. Balíček obsahuje krásně zabalený voucher a velkou luxusní bonboniéru.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat