Nepouštějte si vrásky k tělu. Pomůže zdravý životní styl i kyselina hyaluronová

14.01.2018 | Krása a móda

Také si při pohledu do zrcadla říkáte, že se na vašem obličeji vyskytuje víc vrásek, než by se vám líbilo? Nebojte, ještě není nic ztraceno! I když stárnutí nezastavíte, je možné jeho projevy zpomalit. Jen musíte vědět, jak na to!

Proč zrovna já

Zatímco některé ženy mají i ve čtyřiceti pleť bez jediné chybičky, jiné se již okolo třicítky potýkají se zvýšeným množstvím vrásek. Na vině je samozřejmě genetika, typ pleti, ale také životní styl.

Je jasné, že na stavu naší pleti se projeví téměř všechny zlozvyky. Od nezdravého jídla až po kouření či holdování přemíře alkoholu. Ovšem i dalšími neřestmi své pleti přiděláváme vrásky. A to doslova...

Nepřítel cukr


Vráskám předejdete i správnou péčí. Skvělým spojencem vám bude zázračná Kyselina hyaluronová od K-Beauty.

Cukr obvykle bývá spojován s nárůstem tělesné hmotnosti, zvýšeným rizikem demence i poškození mozku. Jenže to nejsou všechny temné stránky rafinovaného nepřítele. Strava s vysokým obsahem „bílého zla“ vede k rychlejšímu stárnutí. Potvrdily to výsledky britské (dermatologické) studie, které odhalily, že cukr poškozuje kolagen a elastin – proteiny odpovídající za mladistvou a pružnou pokožku. Takže ze sladkého nekoukají jen kila navíc, ale i vrásky!

Na zádech, nebo na břiše?

Spánek na břiše dokáže napáchat opravdovou „kosmetickou spoušť“. Mačkání obličeje, natahování kůže, k tomu ještě vlhkost následkem pocení, to jde tvorbě vrásek vyloženě na ruku. Proto dermatologové doporučují ležet raději na zádech a hlavně investovat do hedvábného povlečení, které vlhkost odvádí. Sice se asi plácnete přes kapsu, ale když to jinak nejde…

Stres

Ačkoli se zdá, že za vrásky může jen hormon kortizol, který se ve stresových situacích produkuje a uvolňuje o sto šest, není jediným viníkem. Nejenže chronický stres způsobuje různé záněty, ale rozumí si také s nespavostí. Kvůli ní se tělo i pokožka nemohou řádně regenerovat, což se časem na vzhledu pořádně projeví. A rozhodně ne v dobrém slova smyslu!

Pomocník v lahvičce

Ve snaze o pleť bez zbytečných a výrazných vrásek samozřejmě pomáhá také správná péče o ni. Jedním z nejlepších spojenců se vám může stát kyselina hyaluronová, na kterou nedají dopustit ani dermatologové. Na vlastní kůži se o tom přesvědčily i naše testerky, které dostaly možnost vyzkoušet Kyselinu hyaluronovou od K-Beauty. Jak se osvědčila?


Naše testerky si Kyselinu hyaluronovou nemohly vynachválit.

„Z produktu jsem mile překvapena, líbí se mi praktické balení a stejně tak způsob nanášení formou kapátka, které mi vyhovuje. Co se týká samotného produktu, má velmi příjemnou konzistenci, stačí opravdu trošku nanést na pleť, lehce se roztírá, nikde nestéká, do pokožky se dobře vstřebá, pleť je poté vypnutější a mám skvělý pocit. Vzhledem ke krátké době testování úbytek vrásek nepozoruji, ale jsou vypnuté, a myslím, že po delší době používání produktu nebudou vrásky tak výrazné, někde možná ani znatelné. Za mě super výrobek a určitě doporučuji. Už teď jsem rozhodnuta, že po doužívání produktu si jej zakoupím a budu ho používat dál,“ napsala testerka Vera1.

„Z Kyseliny hyaluronové jsem opravdu velmi mile překvapená. Pár minut po nanesení dost vypne pokožku. Dobře vymyšlené je kapátko, se kterým se pohodlně nanáší. Sice po tak krátké době testování nejsou vidět zatím velké změny, ale už teď mám pocit pevnější a vypnutější pokožky kolem očí. Jsem přesvědčená, že po delší době užívání bude ještě lepší výsledek a všimne si toho i mé okolí. Určitě doporučuji všem ženám,“ přidala se testerka zemankovas.

„Nadchla mě jednoduchá aplikace. Kyselina hyaluronová rychle se vstřebává, nezanechává žádný mastný film. Výrobek je neparfémovaný. Poněkud vyšší cena odpovídá kvalitě. Použití je na pleti znát. Doporučuji všem určitě vyzkoušet,“ zhodnotila testerka monika65.

„Úžasný produkt. Během několika sekund jsem měla pleť hladkou, jako mimino, což jsem ještě nezažila. Vrásky nejsou tak výrazné, jak předtím. Praktické kapátko umožňuje snadnou manipulaci. Efektivní výsledek lze vidět v krátké době,“ uzavírá testerka Sasbu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat