Komentáře k článku

Dříve se mi stalo,že jsem šla spát s mokrými vlasy.Teď už si dávám pozor aby mi vlasy uschly.Nechávám usušit volně,fén nepoužívám.

Amerika 16.08.2018

*1*;-)>:(Ja s mokrymi vlasy jsem chodila spat dřive,ale byl problem je rozčesat .Bud se udelaly kudrlinky hlavne na krčnim pozadi nebo dokonce dredy,to když jsem ležela ,když jsem byla nemocna,což se mne stalo nedavno a dodnes mam ve spodni časti dred a na temeni hlavy dredova patka no hrůza.Tak jsem je vždycky a často olejovala arganovym olejem a pomohlo to.Pak zase umyt a dat vlasovou masku,nikdy vlasy nefenuji.Ted jsou Ok.;-)

Murmus 16.08.2018

no v těchto vedrech se s vlhkými vlasy spíš probudím

Eva 15.08.2018

Celý život jsem chodila spávat s mokrými vlasy a dokonce i v plechových natáčkách. Mívala jsem dlouhé a husté vlasy a nikdy jsem nepociťovala, že je mám polámané a bez lesku. Dnes je mám krátké a jsou zdravé, lesklé a drží tvar účesu i když chodím stále spát s mokrými vlasy. Na polštář si rozložím ručník, abych nezamokřila polštář. Takže..., není pravda, že se vlasy ničí, když se chodí spát s mokrou hlavou.

neřeknu Eva 17.08.2018

Hm, takže místo na mokrém polštáři ležíte na mokrém ručníku. Jo, to je fakt lepší XDXD

konatovka 15.08.2018

To by mě nenapadlo jít spát s mokrými vlasy. Vždy si je vysuším.;-)

helus 15.08.2018

Musím se tohoto zlozvyku zbavit.

Veveřice 15.08.2018

Vůbec si nedokážu představit, že bych šla spát s mokrými vlasy. Za prvé bych se ráno neučesala a za druhé bych zmrzla :)

glady 15.08.2018

vlasy si vždycky hned suším

vivi11 15.08.2018

Občas jdu spát i s mokrými vlasy.

Risu 15.08.2018

Sprchuju se az tesne pred spanim, tudiz i vlasy si myji az pred spanim. Delam to tak od dob, co si vlasy myju sama a problemy nemam. Jen mam vlasy huste a rano byvaji jeste vlhke, ale fen pouzivam minimalne.

Dominika 15.08.2018

ACH JO, ZASE CHCE NĚKDO UMĚLE VYVOLAT PANIKU!!! Tinea capitis Tinea capitis je plísňová (mykotická) infekce pokožky hlavy, která se vyskytuje hlavně v dětském věku. Plíseň je téměř vždy zvířecího původu. Infekci způsobuje houbovitá infekce, která napadá kůži lebky, obočí a řasy. Původci onemocnění Onemocnění vyvolávají houby z rodu Trichophyton a Microsporum. Patří mezi zoofilní dermatofyty, které jsou přizpůsobeny výlučně parazitárnímu způsobu života a jsou tak zodpovědny za infikování zvířat s následujícím přenosem na lidi. Tinea capitis je nejčastějsí dětskou dermatofytózou. Tito dermatofyti jsou v nejvrchnější vrstvě kůže, ale mohou projít i do hlubších vrstev a nebo napadjí nehty a vlasy. Infekce se přenáší přímo z infikovaného zvířete a nebo z kontaminovaného předmětu na dítě. Zdrojem infekce jsou nejčastěji kočky a psi.

XY 14.08.2018

Chodím spát s mokrými vlasy už spoustu let a mám je zdravé, lesklé a husté, dlouhé skoro do pasu. Jsou jistější způsoby, jak si zničit vlasy. Třebas fénování, žehlení, odbarvování, tupírování, pevné stahování do ohonu, šmejdská kosmetika....

Ivana XY 15.08.2018

Také jsme to se setrou praktikovaly skoro 10 let. Manželé si z nás dělali legraci, že nás se suchými vlasy v ložnici neznají. A vlasy jsme měly v pohodě a zdravé, dlouhé pod lopatky. Sestra pevné a nepoddajné, já jemné skoro jako dětské vlasy. A nic z toho, co tady píšou násnepotkalo. Ručník na polštář a ráno byly vlasy suché... Asi to neplatí pro všechny stejně.

Siraellen 14.08.2018

Občas se mi to stane

Dlouhovláska :-) 14.08.2018

Mám dlouhé husté vlasy a chodím spát s mokrými odjakživa :-) rozložím je za sebe na polštář (když je třeba tak i na ručník) a ráno jsou suché a krásně zvlněné. Umývám si vlasy kokosovým šamponem, jinou vlasovou kosmetiku většinou nepoužívám. Vlasy mám pevné, lesklé, zdravé. Takže každému to vadit nemusí :-)

sobík Dlouhovláska :-) 14.08.2018

asi tak:-)

Vlaďka Dlouhovláska :-) 15.08.2018

Přesně tak, já to dělám také tak. Mám krátké mikádo a když jdu sát s mokrou hlavou, ráno mám vlasy pěkně načechrané. Jen je trochu učešu, jemně prohrábnu prsty a jdu ven. Vlasy netrpí, mám je jemné odjakživa. Pohoda.

Kristyna04 14.08.2018

Občas bohužel jdu spát s mokrými vlasy a pak podle toho taky tak vypadají :-D

aster 14.08.2018

Autorka má asi na hlavě pět a půl chlupů - jednak je to nepříjemné a pak - ráno bych se vzbudila v nejlepším případě s vlhkými vlasy...že by byly suché, to fakt nehrozí *21*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat