Komentáře k článku

Tak zrovna tento týden jsem se do toho dala.A nekompromisně vše v čem jsem nebyla dva roky letělo.Něco do popelnice,něco na charitu

kattkaa 27.09.2018

Snažím se "vyhodit" věci, které již nedrží tvar, atd., aby skříň nepřetékala. ;-)

František Mlejnek 22.09.2018

Abych vyhazoval peníze za oblečení, na to nemám, takže taky - až do roztrhání... Kromě toho třeba klasické trenýrky šijí akorát někde na Moravě, takže mi těch pět trenýrek, co mi tenkrát přes internet poslali, musí vydržet do konce života.

ovace 22.09.2018

šatník obnovuji často

Michal 22.09.2018

Já nosím hadry tak dlouho dokud se nezačnou rozpadat, nezájem.*6*

alibaba 22.09.2018

Jéminkote, to jsou rady pro blbce, běžte s tím někam, každý snad má svého rozumu dost.

hanovah61@seznam.cz 21.09.2018

Obvykle oblečení a boty vyhazuju , pokud udělám flek, který nejde vyčistit nebo vyprat. Dále pak když si chci něco obléct a zjistím, že tohle už ne, nebo když si koupím novou věc a zjistím, že věcí v této barvě mám hodně- to pak v nich udělám čistku a ty nejhorší vyhodím. tak to dělám průběžně dost často. Osvědčené.

xxkouckaxx 21.09.2018

já jsem typický sysel , takže vyloženě čistku nedělám asi nikdy - jen podle období zanesu teplé zimní věci do skříně "pod šopu" kde nezavazí a přinesu zase až na podzim ;-) nejvíc vyhazuji prádlo a ponožky , "velké" věci se dělí postupem času a podle opotřebování : venkovní domácí a na "dotrhání"

Marta 21.09.2018

Vyřazuji obvykle tehdy, když se skácí "komínky" - to najednou zjistím co všechno zbytečně zabírá místo. Někdy jednou za měsíc, jindy jednou za půl roku a vyhazuji především spodní prádlo a ponožky/punčochy.

vila amalka 20.09.2018

naucila jsem se delit obleceni do kategorii - civilni , pracovni a obleceni na dovolenou…. pro vysveleni z civilniho se pozdeji stane pracovni a z pracovnich veci - obleceni na dovolenou ...dalsi vec je , ale dovolene travim vetsinou ve statech 3.´sveta a pobytem - 3 tydny a batohem …. propocene a spinave si necham vyprat a po druhem noseni je necham ciste na miste kde jsme spali ( zalezi v kterem state jsem byla)...nezapomenu nikdy na lidi na jezeru Tititaca , kteri byli nadseni z nasich fliesovych bund, puncochacu , tricek s dlouhymi rukavy atd (byli jsme tam s pritelem 2 noci a skutecne, je tam zima a my se premistovali pak do tepla)…. no a tak - pri odletu kufr nebo krosna vazi 18 kg a pri priletu domu pouze 8 kg ...vim , ze udelam dobry skukek a me veci se nebudou prodavat po sekcich …:*8*

Marika vila amalka 22.09.2018

já mám zase kategorie - domácí - legíny , trika , bundičky , pracovní - kalhoty , svetříky , blůzy a na svátek sako, blůzy . tak to mám i s botami - domácí , pracovní pohodlnější lodičky a na svátek lepší . Nejvíce obměňuji to pracovní, jelikož to tahám dnes a denně a nemůžu vypadat úplně obnošeně . Na doma je mi to jedno , trika koupím nová, když jsou nějak poničená od vaření jiných prací . Tak i se spodním prádlem , z pracovního se stává domácí . Když se začne vše trhat , a to není tak dlouhá doba , tak už to vyhodím .

helus 20.09.2018

Vyhazuji nejčastěji ponožky.Vyřazuji oblečení tak 2x do roka.

Kristyna04 20.09.2018

Chystám se na to, jakmile bude venku ošklivo :-)

Lucie Kristyna04 20.09.2018

To jsme na tom stejně;-)

Tibor Lucie 21.09.2018

Opet clane o nicem. Skoda, ze jsem jeho prectenim stratil cas. T

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat