Komentáře k článku

Nessa58 18.12.2018

Denně používám hyaluronové sérum a olej (buďto opunciový nebo arganový), oboje vklepávám a pořídila jsem si i silikonové masážní baňky. Dvakrát do týdně nanáším masku a poté vysoce hydratační krém. Péči o pleť rozhodně nezanedbávám.

konatovka 15.12.2018

Našla jsem si tu jeden, který zkusím vyzkoušet, když to používaly naše babičky.:-O

xxkouckaxx 13.12.2018

nestarám se prakticky vůbec a vedle svých spolužaček vypadám jak jejich dcera , samozřejmě je to i genech , ale myslím , že ty nánosy na obličeji co nosí , opravdu nejsou to pravé ořechové :-P

Kristyna04 13.12.2018

co dělaly naše babičky za mlada, samozřejmě nevím, ale kofein je například zázračný :-D proto je obsažený i různých řadách kosmetických výrobků ;-)

helus 13.12.2018

O pleť se snažím starat co nejvíce.

Renata Vinklerová 13.12.2018

Takže k trikům našich babiček patří fat grafting nebo injekční výplně na bázi kyseliny hyaluronové?? (nemáte tu ve smajlících výraz pro palm face!)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat