Vneste barvy do šatníku: Odvážné kombinace na podzim!

Přemýšlíte, jak vnést barvy i do svého podzimního šatníku? Pak jsou originální barvy tím nejlepším řešením. Ovšem ještě lepší jsou originální barevné kombinace – v jakých letos na podzim v ulicích určitě zazáříte?

Kombinace č. 1: Oživte klasiku
Kombinace černé a bílé nikdy nezestárne. Ale taky už nikoho moc nepřekvapí… Zkuste tedy bílou vyměnit za tělovou či pudrovou! Nejsou s černou v tak ostrém kontrastu, ale navzájem se hezky doplňují a podtrhují. Navíc pudrové a tělové tóny dodají vaší pleti svěží nádech.

Kombinace č. 2:
S nádechem luxusu
Výrazně růžová barva (ale například i starorůžová) jsou velmi vděčné barvy, jež se k podzimu úžasně hodí. Přemýšlíte, s jakým odstínem je originálně zkombinovat? Zkuste zlatou! Obě v sobě mají teplé tóny, takže se skvěle doplňují, ale přitom nevypadají nijak násilně propojené.

Kombinace č. 3: Nebojte se experimentů
A to nejodvážnější nakonec. S čím kombinovat barvu jako je žlutá (či podzimní hořčičná barva)? S fialovou! Možná se to na první pohled nezdá, ale tyhle dvě barvy spolu vypadají úplně skvěle! Co třeba zkusit žluté kalhoty (barevné kalhoty jsou mimochodem hitem letošní sezóny) a fialový top? Nebo naopak, pokud vám fialová „nejde k pleti“. Zkrátka se nebojte originality a buďte nepřehlédnutelná!

ADRESÁŘ:

H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
s.Oliver, Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5
Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat