Hydrataci potřebuje naše pleť nejen v létě. Jak jí zaručit dostatek tekutin?

03.07.2019 | Krása a móda

V létě o správné hydrataci slýcháme především v souvislosti se zvýšeným pitným režimem kvůli horkému počasí. Ovšem hydratace se týká i naší pleti! Co byste měli pít a co nejen v letních měsících své pokožce dopřát, aby byla spokojená? Kromě již zmíněného pitného režimu vsaďte i na správnou péči. Třeba na Intenzivní omlazující, hydratační & rozjasňující pleťový booster od Manufaktury, který vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Voda a zase voda


Hydrataci musíte pleti zajistit i zvenku. Skvěle se pro to hodí 28denní kúra, kterou vám poskytne Intenzivní omlazující, hydratační & rozjasňující pleťový booster od Manufaktury.

O kondici pleti z velké části rozhoduje správná výživa a také dostatečný přísun tekutin. Za ideální zdroj je považována kvalitní pramenitá voda a také bylinné a ovocné čaje.

V této souvislosti je však třeba připomenout, že ve chvíli, kdy pociťujeme žízeň, je už organismus (a tedy i pokožka) dehydrovaný. Proto je nutné myslet na prevenci a dodávat tekutiny tělu v předstihu, aby stav žízně vůbec nenastal.

A kolik tekutin bychom tedy měli ideálně vypít, aby tělo ani pleť nežíznily? K základním 2 až 3 litrům tekutin je potřeba přidat pár dalších sklenek v horku, při sportu či stresu, kdy dochází k nadměrnému pocení.

28denní vzpruha

Intenzivní hydrataci byste ale měli pleti dopřávat i zvenku. Skvěle se k tomu hodí Intenzivní omlazující, hydratační & rozjasňující pleťový booster od české značky Manufaktura. Ten v rámci našeho testování vyzkoušely i naše testerky. Jak se jim osvědčil?

„S boosterem jsem absolvovala 28denní kúru a jsem s ním spokojená. Má krásnou vůní a příjemnou texturu. Nanášela jsem ho na noc a kapičku jsem vmíchala i do denního krému. Moje pleť je rozjasněná a hydratovaná, řekla bych, že svěžejší a sjednocená. Booster bych určitě doporučila, myslím že jednou za půl roku by si ho měla dopřát každá žena. A od Manufaktury je plus určitě i přírodní složení, chválila testerka skanicka.


Naše testerky Intenzivní omlazující, hydratační & rozjasňující pleťový booster nadchl.

„Oceňuji krasne balení, ve kterém Manufaktura nemá konkurenci. Snadná aplikace boosteru přidáním do denního krému, super krémová konzistence, která se snadno roztíra, nenásilna parfemace. Top produkt, určitě budu pořizovat i jako dárek! Jako jarní vzpruha pleti super oživení. Pleť krásně vyhlazuje,“ přidala se testerka Barbora77.

„Na první pohled mě zaujalo originální, hezké a praktické balení tohoto boosteru od Manufaktury. Vyhovoval mi dávkovač, který booster dávkuje po kapkách a taky možnost přimíchat ho do krému. Booster má lehkou texturu, je jemný, dobře se roztírá a rychle vstřebává. Pleť hydratuje, zklidňuje a rozjasňuje. Takže, za mě spokojenost a rozhodně doporučuji,“ napsala testerka xira.

„Booster od Manufaktury mě příjemně překvapil. Používala jsem podle návodu a už po týdnu byla znát změna. Pleť je na dotek hebká a už od pohledu zdravější. Vrásky mi přijdou, že jsou jemnější. Textura je příjemná, s boosterem se dobře pracuje. Na večerní použití mi stačily 3 kapky. A musím pochválit i obal, který se povedl jak vzhledově, tak i praktické dávkování. Já jsem spokojená a ráda doporučím,“ uzavřela testerka berunaa.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat