Ráno versus večer. Kdy nám sprcha prospěje více?

18.06.2019 | Krása a móda

Dá se říci, že lidé se dělí na dva tánory. Na ty, kteří do sprchy zamíří večer, a pak na ranní ptáčata, která si nedovedou představit, že by z bytu odešla bez pořádné očisty. A tak zatímco jedni své tělo zahalují do vůně sprchového gelu pěkně před spaním, jiní s ní začínají den. Ať už patříte do kterékoli z těchto skupin, skvěle vás naladí Feel Eco Sprchový gel levandule & ylang-ylang, který vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Ráno, nebo večer?

Zda zamířit pod sprchu ráno, nebo večer, je věčným tématem. Ta ranní člověka může nakopnout a rozproudí také tvůrčí myšlenky pro práci. Ale z hlediska zdraví a hygieny se zdá, že je důležitější sprcha večer.


Ať už se sprchujete ráno nebo večer, sprchový gel Feel Eco jemně pečuje o vaši pokožku a je šetrný i k životnímu prostředí.

Večer máme na sobě všechny zplodiny zvenku, nečistoty a různé choroboplodné zárodky. Kůže se pod nimi dusí a v teple a vlhku pod přikrývkou pak trpí, navíc je ohrožována nepřáteli z mikroskopického světa bujícími v tomto ideálním mikroklimatu. Večerním umytím kůži zbavíme nečistot a toxinů, dovolíme jí dýchat a snáze se regenerovat. Navíc je to prevence šíření nebezpečných bakterií a jiných choroboplodných zárodků. Ale sprcha by neměla být příliš horká, aby člověk kůži nezbavil ochranného filmu, čímž naopak učiníme pokožku zranitelnější. Také je dobré šetřit se saponáty (mycími přípravky), které kůži silně odmašťují a odstraňují ochranný film.

Večerní sprcha navíc pomáhá ulevit od stresu (snižuje hladinu stresového hormonu kortizolu v krvi) a rychleji uvolní mysl. Tělo se při ní ochladí a snížením teploty se navodí přirozený proces usínání.

Ranní sprcha, pokud se jí člověk nedokáže vzdát, by měla být jen krátkým pobytem v proudu vlažné vody bez mytí saponátem (pokud se člověk umyl už večer). Slouží k probuzení a nakopnutí nervové soustavy.

Pohlazení pro kůži i přírodu

Ať už si dopřáváte sprchu ráno nebo večer, měli byste své pokožce dopřát jemnou péči, která je nejen šetrná k vám, ale i k životnímu prostředí. A právě takovou je Sprchový gel levandule & ylang-ylang od Feel Eco. V rámci testování ho vyzkoušely i naše testerky. Jak se jim osvědčil?

Vůbec nemám co vytknout. Příjemná vůně, skvěle pění, pokožku nedráždí, nevysušuje. Vyhovuje i čtyřleté dcerce. Ke všemu je ekologický. Balení je praktické i vzhledově pěkné. A je to český výrobek. Rada si koupím další, napsala testerka EmilyQuelDorei.

„Sprchový gel mě naprosto nadchl, má sympatický obal, nádhernou levandulovou vůni, krásně napění, člověk se cítí jako znovuzrozený a má i hydratovanou pokožku. Velké plus za český výrobek a přírodní produkt. Rozhodně doporučuji a budu používat i nadále, přidala se testerka qqqqqq.


Naše testerky si Sprchový gel levandule & ylang-ylang od Feel Eco opravdu pochvalovaly.

„Jsem z něj velmi nadšená, není velmi parfémovaný, což mě velmi potěšilo, ale má krásnou jemnou vůní. Už jen když jsem sprchový gel rozetřela v rukách jsem cítila tu jemnost gelu a po opláchnuti byla pokožka vláčná. Když bude možnost, tak se k tomuto gelu opět ráda vrátím, chválila testerka Kristule30.

„Velmi příjemná vůně, ideální pro večerní sprchu. Gel má dobrou konzistenci a skvěle pění. Díky svému složení je vhodný i pro citlivou pokožku. Balení je v pořádku, možná bych ocenila pumpičku a velmi oceňuji, že je gel od českého výrobce. Doporučuji a vyzkouším určitě i jiné vůně, zhodnotila testerka yanka.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat