Vlasům škodí i nejrůznější mýty. Čím jim prospět?

06.08.2019 | Krása a móda

Jen málokterá žena (a vlastně to platí i pro muže) neřeší kvalitu a zdraví svých vlasů. Jenže často jim přes všechny snahy škodíme tím, že stále věříme nejrůznějším "dobrým radám" a mýtům. Jak jim opět dodat krásu a lesk? Pomohou především kvalitní přípravky péče o vlasy. Patří k nim i vlasová péče Yves Rocher, kterou dostaly možnost vyzkoušet i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Vážně stříhání urychluje růst?

Jakým mýtům spojeným s vlasy věříme nejčastěji? Říká se, že dlouhé vlasy sluší pouze ženám maximálně do čtyřiceti let věku, a to proto, že opticky protahují obličej. Starší dámy by už měly volit kratší účes, aby zvýraznily svoje rysy. Nenechte si nic takového namluvit! Co se týče spojitosti věku a druhu účesu, musí se zde brát v potaz pouze stav vlasů, jelikož i ony stárnou. Takže pokud máte svoji hřívu stále v perfektní kondici, klidně si ponechte svůj dlouhý ohon!


Pro krásné a zdravé vlasy je nutná především kvalitní péče. Třeba ta od Yves Rocher!

Zastřiháváte konečky každý měsíc v naději, že vlasy porostou jako houby po dešti? Tak to budete zřejmě zklamáni, jelikož se jedná o jednu z největších nepravd. Svěřte se do rukou profesionála zhruba jednou za tři měsíce. Mírné zastřižení vlasy hlavně odlehčí, jelikož se zbavíte roztřepených konečků. Ale rychleji bohužel neporostou.

Horký vzduch skutečně vaší hřívě zrovna neprospívá. Na druhou stranu, pokud budete fénovat studeným, ničeho tím nedocílíte. Nevytvarujete účes a nedostanete do něj ani objem. Řešením může být střídání teploty. Během foukání vlasy občas ochlaďte studeným proudem vzduchu a nezapomínejte také na speciální ochranné produkty.

Vyživené, lesklé a hebké na dotek

Naše testerky dostaly možnost otestovat produkty vlasové péče francouzské značky Yves Rocher. Zkoušely Detoxikační, Regenerační řadu a Řadu pro lesklé vlasy. Jak se jim výrobky osvědčily?


Detoxikační řada Yves Rocher ochrání vlasy před znečištěným ovzduším a nechává vlasy dýchat.

„Testovala jsem detoxikační řadu, která mě ihned unesla svou krásnou vůní. Šampon velmi pění, takže obvykle stačí jednou umýt, nanést kondicionér, který zanechá vlasy pěkně vyživené a hezky se rozčesávají. Ochranný ocet pak ještě podtrhne krásu vlasů. Za mě super produkty, zatím jsem od Yves Rocher vlasovou kosmetiku neměla, ale po této zkušenosti mohu určitě doporučit i ostatním k vyzkoušení. Vlasy jsou po této řadě lehčí a poddajné,“ vychvalovala testerka jaaniickaa.


Řada pro lesklé vlasy od Yves Rocher přináší unikátní kombinaci fruktanů z agáve a výtažky z měsíčku pro vlasy bez lesku.

„Testovala jsem řadu pro lesklé vlasy a jsem nadšená. Od Yves Rocher voní vždy všechno úžasně a výjimkou není ani tato řada. Šamponu stačí malinké množství a krásně pění, vlasy jsou po použití takové vzdušnější a lehčí a asi po týdnu jsem si všimla, že se na sluníčku krásně lesknou. Kondicionér používám na konečky a krásně se pak s jeho pomocí vlasy rozčesávají, a ocet... Musím se přiznat, že je to poprvé, co jsem něco podobného na vlasy použila a trošku jsem se bála vůně, ale vůbec jsem nemusela, voní krásně a myslím, že to je to, co vlasům dodává ještě více lesku. Já jsem moc spokojena a určitě doporučuji vyzkoušet,“ přidala se testerka yana.


Regenerační řada je určena pro poškozené, oslabené a lámavé vlasy.

„Testovala jsem regenerační řadu. Jelikož si žehlím vlasy, je pro mě ideální sérum pro posílení vlasů, které vytváří tepelnou ochranu, což je pod žehličku ideální. Vlasy jsou po použití hebké a krásně voní. Šampon s kondicionérem patří k nejlepším produktům vlasové péče. Šampon velmi dobře pění. Po použití tohoto šamponu vlasy vydrží čisté o den déle oproti jiným šampónům, které jsou používala. Kondicionér je velice účinný a ihned po použití je na dotyk cítit jemnost vlasů. Všechny výrobky byly krásně zabalené do hezké krabičky. Tuto značku ráda doporučuji. Vlasová kosmetika je opravdu báječná!“ nešetřila chválou testerka heenna.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat