Komentáře k článku

Romana K. 22.01.2020

Já bych asi nešla do takové operace...nemám naštěstí žádný důvod plastiku prsou podstupovat, ale těžko soudit, pokud má někdo se svými prsy problém, zda je toto správné řešení...

helus 18.01.2020

Na plastiku prsou bych nikdy nešla.

nea 17.01.2020

Pokud není nutná plastická operace ze zdravotních důvodů tak bych na ni nešla.

Siraellen 16.01.2020

do toho bych nikdy nešla

aster 16.01.2020

Bohužel nepochopím, proč ženy s malými prsy mají problém - pokud jde o zvětšení, které je ještě esteticky přijatelné - a to je vždycky individuální, tak to chápu. Ovšem když si dá žena, která má přírodní dvojky, "našít" pětky - to už není k pochopení - to je přímo k smíchu. Sama mám velká prsa od přírody a jsem štíhlá - vadí mi to odjakživa - asi nejsem na toto "nadělení" ten správný typ - co jsem si jen vyslechla pitomých poznámek typu "co by za to jiné ženy daly a tobě to vadí" jo, já bych to hned věnovala a zadarmo *6*

Jura aster 17.01.2020

Myslím že pro ženu je lepší být štíhlá s větším poprsím, než být tlustá a bez prsou. Já jsem třeba docela vysoký což mi občas dost komplikuje život, např ve starých chaloupkách které se mi moc líbí si obvykle vyrobím bouli na hlavě, také spousty aut s moji výškou jaksi nepočítají, ale když jedu na firmu do Itálie kde je 90% chlapů o dvě hlavy menší, jsem miláček ženské části a nebudu lhát že je mi to njak protivné.

aster Jura 17.01.2020

Jo, to se chlapovi možná ani pořádně vysvětlit nedá - možná že to je hezké, ale je to otravné jak indiánský šíp - když pominu různé bolesti a nepohodlí, tak horor je třeba i jakékoliv oblečení plavkami počínaje a šaty konče. :-P Můj manžel je o hlavu vyšší než já a taky má problémy s nízkými stropy nebo dveřmi. Navíc jemu je moje auto malé a mně je jeho auto tak o dvě čísla větší - já si třeba neopřu ani jednu ruku, což mi při dálkových jízdách dost vadí a on zas má problém poskládat nohy :-)

Jura aster 18.01.2020

Že větší prsa přináší řadu komplikací je jasné, pamatuju kamarádku z naší party co si díky velkým prsům nikdy moc neužila atrakce na pouti. A k té výšce jen tolik, pokud manžel zatím nejel 12 hodin zájezdovým autobudem ať to ani nezkouší, je to peklo které si nezadá se středověkým mučením.

aster Jura 18.01.2020

To je fakt těžké - obecně by asi každý chtěl mít, co nemá *16* Zájezdový autobus mého muže těsně minul před lety, kdy jsme s jeho sestrou jely do Itálie a musím říct, že i když měřím jen 168cm, byla to hrůza i pro mně - on by to asi nedal.

Jura aster 18.01.2020

Ano, obvykle na sobě vidíme jako chybu to co jiní považujou za předbost. Známá má rovné vlasy tak si je natáčí, její sestra si vlnité žehlí.

aster Jura 18.01.2020

Ano - to je typické. To žehlení nechápu - je totiž jen málo žen, kterým sluší rovné zcela hladké vlasy, které připomínají přilbu - většinou totiž zvýrazní každou chybu fyziognomie obličeje a čím je žena starší, tím je to výraznější.

ovace 16.01.2020

za mě rozhodně ne

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat