Komentáře k článku

xxkouckaxx 07.05.2020

mám strašně jemné vlasy a za t yroky už přesně vím co mohu a co ne

nea 07.05.2020

mám krátké jemné vlasy

Siraellen 06.05.2020

myslím si že kadeřník je důležitý

ovace 06.05.2020

nejlepší péče je od kadeřnice

aster 05.05.2020

Paní autorko, vaše články tady považuju za nejlepší. Máte pravdu i s tou péčí o vlasy, jen bych dodala - dlouhé roky jsem měla vlasy pod pás a bez kondicionérů apod. - dokonce jsem si je do cca 20 let myla mýdlem "s jelenem" - to je dneska naprosto nepředstavitelné a zastřihávala jsem si je sama :-p první nutné zkrácení přišlo po porodu - do půl zad a druhé - po rakovině prsu - po ramena - předtím jsem samozřejmě o ně přišla - do té doby jsem měla rovné, jemné pevné vlasy - od té doby mám ještě jemnější a méně pevné vlnité vlasy...po ramena. Nikdy jsem nepoužívala a používat nebudu ty chemické sajrajty typu kondicionér. Vlasy si myju jednou týdně, ale nikdy každý den a nemastí se mi. každá žena má jiný typ vlasů a co jedné svědčí, může druhé ublížit.

helus 05.05.2020

Pečuje o mé vlasy kadeřnice.Chodí ke mě domů několik roků.

glady 05.05.2020

pečuje o mně kadeřnice

Libuš z Plzně 05.05.2020

Už skoro 30 let jsem nebyla u kadeřníka a je to na mých vlasech vidět. Dlouhé, nerozstřepené, v zimě obarvím, přes léto jsem pořád na slunci, ale pořád v kondici. Používám kopřivový oplach, jinak jen obyčejný šampon*5*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat