Komentáře k článku

martina.pisarova 02.11.2021

Zdravím, jsou různé přípravky do vlasů, které právě obnovují pigment na vlasech. Jak píše Jirino, výsledek se dostaví tak za týden. Je nutné to ale využívat intenzivně. Zkuste si o navrácení původní barvy přečíst ještě tento článek, tam vám to popíšou srozumitelněji a podrobněji. https://www.reparexshop.cz/blog/pripravky-na-obnovu-puvodni-barvy-vlasu/

lednl 21.09.2020

Máte někdo zkušenost, jak vrátit barvu vlasům? svoji přírodní barvu?

Jirino lednl 23.09.2020

Máte možnost si vlasy barvit, máte také možnost si oholit hlavu a nebo začít používat přírodní přípravek do vlasů, který dokáže vrátit vlasům jejich přírodní barvu. Asi po týdnu používání jsem už měl svoji přírodní barvu vlasů.

lednl Jirino 24.09.2020

Kolik něco takového stojí? to musím vyzkoušet, protože mě opravdu zajímá, jestli je vůbec něco takového možné....

nea 16.06.2020

vy jste zase objevila Ameriku.......že si barvíme vlasy nejen pro změnu barvy, ale hlavně pro zakrytí šedin není nic nového

helus 15.06.2020

Chodí ke mě pravidelně kadeřnice.

Alena 15.06.2020

Téměř v 70 letech ještě moc šediny nemám.

aster 15.06.2020

Vaše doporučení fungují pro blond, případně světle hnědé vlasy. Na tmavě hnědé a černé toto nefunguje...pokud nechci používat chemické barvy, volím hennu - je s tím jen trochu víc práce.

Ivana 14.06.2020

Šediny od 20i let řeším hennou...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat