Komentáře k článku

Siraellen 14.03.2021

hlavní přičina je nevhodná obuv

Julie 31.08.2020

Před pár lety mi začaly otékat nohy. Myslela jsem si, že je to z letních veder. Jenže to docela bolelo a trápilo mě to. Začala jsem proto chodit na lymfatické masáže. Sice to bylo lepší, ale ne úplně ok. Masérka mi řekla, ať jdu raději k doktorovi. Že už je to divné. A měla pravdu. Přišli mi na žilní nedostatečnost a musím na to brát prášky. Ale je fakt, že mi zmizely otoky. Ale na ty masáže chodím teda dál. Ty jsou fakt super.

Markét 31.08.2020

Já se snažím chodit pravidelně na pedikúru, na domácí péči jsem bohužel líná:( Snažím se nohy pravidelně mazat a občas si dáme s přítelem vzájemnou masáž chodidel:)

Jura 26.08.2020

Nejlepší péče o nohy jsou kvalitní boty, bohužel spousta žen musí zohlednit i estetické hledisko toho co mají na nohou a tak má manželka víc zhuntované nohy z práce v kanclu než já z lesa nebo staveniště.

aster Jura 28.08.2020

To je naprostá pravda - já jsem celé dny v uzavřených pracovních botách a nohy mám v lepším stavu než kamarádky, které pracují v kanclu a nosí lodičky na podpatcích, na kterých neumí ani pořádně chodit - jenže ony nejsou ochotné se přezout ani v autě - čert mě bere, když poslouchám pindy typu "já řídím v lodičkách na podpatku stejně dobře jako ty" - no fajn, tak jsme si to vyzkoušely (každá ve svém autě) a hádejte, jak to dopadlo...:-p ale nesouhlasím, že to ženy musí nosit - je spousta elegantní obuvi, která se hodí k sukni a nohy neničí - jenže ty baby se bojí, že se jim druhé baby budou smát, že nejsou dost IN a sexy - v tomto případě - dobře jim tak, ať trpí, ale ať s tím neotravují své okolí *6*

xxkouckaxx 25.08.2020

používáme chladivé spreje a masáž , jinak nic moc neděláme

nea 25.08.2020

nohy mi dost natékají, je to potíž

glady 25.08.2020

chodím na pedikúru

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat