9 druhů kalhotek. Znáte je všechny?

23.12.2020 | Krása a móda

Klasické, panty, tanga nebo menstruační. Víte, kolik existuje druhů kalhotek? Pojďme si představit jednotlivé střihy.

1. Klasické kalhotky

Tuto nestárnoucí klasiku známe všichni. Jaké jsou? Pohodlné a ideální na každodenní nošení. Tento střih kalhotek je do pasu nebo nad pupík. Zadní část pokrývá celý zadeček a perfektně sedí právě pro svou univerzálnost. Už dávno neplatí, že by byly vhodné jen pro starší generaci. I klasické kalhotky mohou být sexy.

2. Panty

Tento střih kalhotek se vyznačuje širším střihem na bocích a zvýšeným pasem. Jsou velmi pohodlné a sluší každé postavě. Na rozdíl od klasických kalhotek mají na zadním dílu šev, který pěkně rýsuje tvar zadečku. Některé dokonce vypadají jako nohavičkové. Je to díky rovnému střihu ve spodní části.

3. Brazilky

Pokud jsou pro vás klasické kalhotky příliš široké a tanga naopak úzká, možná si oblíbíte právě brazilky. Jejich zadní část je vykrojená přibližně do půlky zadečku. Právě tento střih vám vykouzlí sexy postavu. Pokud máte odvážnější náladu, sáhněte po krajkových průhledných. Jistě vás také potěší, že brazilky jsou pod oblečením neviditelné.

4. Tanga

Tanga existují v několika variantách. S proužkem látky na zadní straně se nazývají thong a jen s úzkou šňůrkou nesou pojmenování string. Tento druh kalhotek je velmi sexy a také ideální pod letní světlé oblečení. Ale pozor, nemějte je na sobě celý den. Zadní šňůrka se zařezává mezi půlky a může přenášet mezi konečníkem a močovou trubicí bakterie E-coli. Ano, přesně ty, které způsobují zánět močového měchýře.

5. Stahovací kalhotky

Stahovací kalhotky mohou být klasického střihu, s vysokým pasem nebo s nohavičkami. Jejich formující efekt vám zajistí dokonalý vzhled, zvedne hýždě a zpevní bříško. Pokud jsou vyrobené z jemného elastické mikrovlákna, nemusíte se bát nepohodlí. Dokonale se přizpůsobí vašemu tělu a dodají vám pocit pohodlí a komfortu při každodenním nošení. Některé stahovací kalhotky jsou také bezešvé. To znamená, že jsou neviditelné pod oblečením.

6. Boxerky

Dámské boxerky jsou podobné těm pánským. Obepínají postavu a mají nohavičky. Jsou ideálním módním doplňkem v zimě nebo při sportu. Poskytnou vám maximální pohodlí. Jistě oceníte, že jejich střih nikde netlačí a nezařezává se do kůže.

7. Bezešvé kalhotky

Bezešvé kalhotky jsou většinou klasického střihu nebo s nohavičkou. Jejich hlavní výhody poznáte okamžitě. Jsou neuvěřitelně příjemné na dotek, perfektně sedí a nejsou vidět ani pod uplým oblečením. Díky speciální technologii totiž nemají žádné švy, které by se nevzhledně rýsovaly pod šaty. Bývají vyrobené z jemného mikrovlákna, takže úplně zapomenete, že je máte na sobě.

8. Těhotenské kalhotky a kalhotky do porodnice

Těhotenské kalhotky se vyznačují vyšším pasem a střihem, který se přizpůsobuje rostoucímu bříšku. Někdy bývají obohacené například o aloe vera nebo jojobový olej. Proč? Tyto přírodní látky pomáhají předcházet striím. Kalhotky si můžete vybrat s nohavičkou, klasické nebo s vysokým pasem. Kalhotky do porodnice jsou pak určené ženám po porodu nebo po císařském řezu. Dovolují jizvám dýchat a urychlují hojení.

9. Menstruační a inkontinenční kalhotky

Menstruační kalhotky vypadají jako klasické kalhotky. Používají se ale místo vložek a tamponů během menstruace. Mají zesílenou savou vrstvu, která zachytí veškeré tekutiny. Inkontinenční kalhotky jsou perfektním pomocníkem při oslabení svalů pánevního dna a následném úniku moči.

Jaké jsou vaše nejoblíbenější kalhotky? Napište nám do komentáře.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat