Jak spojit v zimní módě komfort a eleganci?

30.12.2020 | Krása a móda

Zimní období je pro mnohé obtížnější v tom, že se špatně hledá kompromis mezi komfortem a elegancí. Pro chladné dny je pochopitelně vycpaná péřová bunda naprostým vrcholem pohodlí, ale eleganci zásadně postrádá. Jaké kusy oblečení dokážou splnit obojí a kde je najít?

Vyměňte bundu za kvalitní kabáty

Pokud hledáte kus oblečení, který nahradí i tu sebelepší bundu, tak je to jednoznačně kvalitní dámský kabát. Už na prvního pohled upoutá mnohem lépe především vzhledem, protože je ze zásady tou nejelegantnější volbou, jak se zahřát v mrazivých dnech.

Dámské kabáty jsou vyráběny z celé řady materiálů od syntetických a přírodních tkanin až po pravé kůže. Podle toho se pochopitelně odvíjí i cena, ale také jeho vlastnosti. Přírodní kůže mají úžasné tepelné vlastnosti a udrží vás s naprostém pohodlí. U toho už na první pohled působí elegantně a při volbě správné délky se hodí i šatům, sukním k dlouhým kalhotám.

Na kabátech tedy rozhodně nešetřete a podívejte se na nejpopulárnější moderní značky, jejichž zástup najdete například v Premium Outlet Prague Airport. Jedná se o outlet u pražského letiště.

Ani v zimním období nezapomínejte na doplňky

Nezapomínejte vedle veškerých základních kusů oblečení i na doplňky, které v zimě vždy oceníte. Spousta značek vydává celé sady, které jsou ze stejných materiálů a vedeny ve velice podobném designu. Díky tomu se tak nemusíte bát, že budou rukavice oproti šále, nebo kulichu působit nezvykle a takzvaně bít do očí.

Jak se ještě víc zahřát?

Spousta dam a slečen se v zimě zároveň odhodlává k nošení plátěných kalhot s vycpávkami při hledání komfortu. Pokud ale projdete široký sortiment spousty obchodů, tak zjistíte, že není sebemenší problém najít zateplené džíny. Na první pohled působí úplně stejně a v žádném případě nerozšiřují vaši přirozenou postavu. Vycpávka je většinou vyrobena z dobře izolující přírodní látky, která tvoří tenkou vnitřní vrstvu kalhot.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat