Vezměte si do parku univerzální parku

Jedna bunda, co sluší všem velikostem a ještě se dá nosit do každého počasí? Navíc perfektně ladí k sukni, džínsům i legínám? Ano, to je parka, kterou už nikdy nebudete chtít sundat!

Ještě nemáte parku? Pokud ve vašem šatníku tato bunda stále ještě nevisí, je nejvyšší čas si ji pořídit. A poskytnout tak svému životnímu stylu trochu všestranného pohodlí! Proč jejímu kouzlu propadly i přední hollywoodské celebrity?

Trendy za všech okolností

Malá, velká, štíhlá i robustnější. Každá postava si v parce přijde na své. A to bez výjimky! Tohle žhavé módní zboží dokáže šikovně zakrýt nedostatky, nebo naopak zvýraznit siluetu a veškeré přednosti. Některé její verze mají v pase stahování, čímž se otevírají široké možnosti pro nejrůznější tělesné velikosti.

Celoroční využití jako velké plus

Tuto bundu si lze pořídit jak na jaro a podzim, tak i na zimu. Seženete ji totiž s příjemně hřejivým vnitřním kožíškem, velkou kapucí nebo lehčími koženkovými rukávy. Preferujete zip či spíše ležérnější knoflíky? Můžete mít obojí, stačí si opravdu jen vybrat.

Pro blondýnky i tmavovlásky

Nevíte, jaká barva tohoto nepostradatelného kousku pro vás bude vhodná? Nápovědu vám dá zrcadlo. Vínová dokonale sedne plavovláskám, protože se světlou hřívou vytvoří zajímavý kontrast. Zrzky mohou vsadit na khaki, černovlásky udělají módní jackpot se světlejší zelenou.

Kalhoty, či sukně? Záleží na vás

Dalším oceňovaným pozitivem parky je to, že se dá obléct ke kraťasům, sukni, legínám, šatům i džínsům. Hodí se k ní také teplejší svetr, rolák, tričko jakéhokoli střihu, delší košile – cokoli vás napadne, cokoli vytáhnete ze skříně. Můžete vypadat něžně, rebelsky i elegantně. Prostě tak, jak v danou chvíli chcete!

S podpatkem i bez něj

Všestrannost této stylové bundy nezná mezí ani v případě, když přijde řeč na botník. Milujete měkoučké válenky? Sáhněte po nich. Ovšem nevylučují se ani holínky. Stejně jako pohodlné tenisky, kozačky na vyšším podpatku, mokasíny či slip on boty. No nezní to skvěle?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat