Ricinový olej je všestranným kosmetickým pomocníkem

Rozčilují vás vrásky, slabé řasy nebo snad lámavé nehty? Řešení představuje ricinový olej! Ten také urychlí růst vlasů, přičemž z nich vyžene lupy. Ještě pořád si myslíte, že ho k ničemu nepotřebujete?

Na pultech obchodů je k dispozici mnoho olejů a každý z nich je v něčem výjimečný. Co byste měli vědět o tom ricinovém? Mezi klasické masážní přípravky určitě nepatří, protože je příliš hustý a viskózní. Znamená to tedy, že ho nemáte jak uplatnit? Ale to vůbec ne! Ve kterých situacích po něm s velkým vděkem sáhnete?

Řasy jako z reklamy

Další zakoupená řasenka, která slibovala efekt „mrkací panenky“, vás zklamala na celé čáře? Komu už se něco takového nestalo! Hoďte to za hlavu a raději si pořiďte ricinový olej. Tohle mocné mazání, které se získává ze skočce obecného, což je okrasná rostlina pocházející ze severovýchodní Afriky a jihozápadní Asie, úspěšně zabraňuje lámání a podporuje růst i hustotu řas. Když ho před aplikací ještě smícháte s olejem olivovým, bude efekt o to lepší.

Konec vráskám i suché pleti

Zmíněným prostředkem lze nahradit ranní i večerní péči, jelikož skvěle zastoupí hydratační krémy a zvláčňující séra. Láskyplně ošetřuje suchou a podrážděnou pokožku, přičemž zachovává její pružnost i elasticitu. Obsažené antioxidanty se postarají o pomalejší tvorbu vrásek i ochranu před nepříznivými vnějšími vlivy. Každé jeho použití zanechává kůži sametově jemnou a hloubkově vyživenou, zatímco urychluje regeneraci buněk. Mimochodem, skvěle funguje i jako prevence strií.

Konečně hříva, na kterou je radost pohledět

Lesklé a hlavně dlouhé vlasy patří mezi přitažlivé symboly ženství. Už léta se snažíte růst těch svých urychlit, ale výsledek se pořád nedostavil? To si žádá ricinový olej. Ošetříte-li si s ním alespoň dvakrát týdně pokožku hlavy před běžným mytím, situace se brzy napraví. Tento tekutý kosmetický poklad zároveň zabraňuje vypadávání i lupům.

Milujte své nehty

Jak docílit krásných a silných nehtů, ze kterých zdraví jenom čiší? Pokud si tuto otázku kladete i vy, máme pro vás odpověď. Pozvěte na palubu olej ze skočce! Ten je v tomto směru obzvláště užitečný, neboť nehtům poskytuje takřka všechny živiny, které k zocelení potřebují. I jedna jeho dobře mířená kapka dokáže zázraky!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat