Typy spodního prádla jako stvořené pro svádění

Jak svést muže rychle a snadno? Potěšte jeho oči! Nejlépe to půjde v krajkové podprsence, průsvitném body a korzetu s podvazky. Úspěch této mise je předem zaručen!

Léta společného soužití udusila erotickou jiskru ve vašem vztahu? Standardní stav a přirozený vývoj, řekli by odborníci. Ovšem pořád to ještě neznamená, že se s takovou „diagnózou“ člověk musí smířit. Stále ještě existuje spousta afrodiziak, která libido dokážou pořádně navnadit. A pozor, na jejich seznam patří i spodní prádlo! V jakém konkrétním připravíte partnerovi nezapomenutelnou noc plnou vášně?

Květinová souprava pro romantiky

Že něžné květiny do ložnice nepatří, protože se s divokým milováním naprosto vylučují? Ale jděte! Hoďte předsudky za hlavu a podívejte se na to z jiného úhlu. Komplet krajkové podprsenky a kalhotek s romantickým motivem vás přenese v čase a umožní smyslnou reprízu svatební noci. K naprosto dokonalé atmosféře pak už chybí jen tlumené světlo, láhev dobrého vína, svit svíček, plátky růží a váš oblíbený ploužák. Pokud chcete zachovat sladký moment překvapení, přehoďte přes sebe ještě saténový župánek.

Sexy křivky zvýrazní body

Hodláte-li vytasit trochu silnější zbraně, ideální bude body. V atraktivní černé barvě zeštíhlí bříško, takže vám zajistí postavu jako z módního katalogu. Pokud navíc zvolíte model, co má hlubší výstřih, šikovně upozorníte i na poklady v dekoltu. Některé typy tohoto prádla disponují šněrováním v oblasti klína, což v inkriminovaných chvílích ušetří čas se svlékáním. Proměníte se v sexy koketu, v jejíž přítomnosti muž ztratí veškeré zábrany? Nezapomeňte ani na vysoké lodičky. Zajisté oceníte i neslíbatelnou rtěnku…

Korzet s podvazky, sázka na jistotu

Co může být přitažlivějšího než korzet? A ještě s podvazky? Tomu přece žádný chlapík neodolá. I tenhle kousek ubere v pase pár centimetrů a zabojuje proti gravitaci, která ohrožuje pevné poprsí. Stačí už jen vybrat správný odstín, který vám „sedne“ k pleti a počkat, až se drahá polovička vrátí z práce. Je docela dost možné, že takové přivítání teď bude vyžadovat častěji a oželí i teplou večeři.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat