Kosmetika slavných lidí ze showbyznysu

Každý den, ať už v televizi nebo časopisech, obdivujeme jejich krásu a říkáme si, jak to asi dělají, že mají tak dokonalou pleť? Řeč je o slavných celebritách, jako je například Kate Winslet, Jennifer Aniston, Bella Hadid nebo Cindy Crawford. To všechno jsou dámy s naprosto dokonalou pletí a věřte, že při troše snahy může ta vaše vypadat stejně skvěle. Tak v čem je jejich tajemství?

Kate Winslet

Hvězda, kterou proslavila role ve slavném filmovém trháku Titanic, má na svoji krásu jednoduchý postup. Nikdy se nezapomene odlíčit, a to ani tehdy, kdyby byla unavená k smrti. Také se snaží naslouchat potřebám svého těla. Pravidelně střídá kosmetické přípravky, podle toho, jestli je její pleť vysušená nebo se naopak více mastí. „Když trávím hodiny ve studiu, které je klimatizované, připadám si večer jako sušená treska. Je jasné, že v takovou chvíli nemohu použít krém pro mastnou pleť, kterému dávám přednost v létě,“ vysvětluje Kate. Vždy jde ale o značku produktů Lancôme, které je dlouhé roky věrná.

Jennifer Aniston

Jennifer je právem považována za jednu z nejkrásnějších žen planety. Není divu! Jenn oslavila 11. února 52. narozeniny, ale tolik byste jí jistě nehádali. A jak to dělá, že je stále tak svěží a krásná? Kromě pravidelného odličování, které doporučuje i Kate Winslet, připomíná Jennifer také používání peelingu a vyvarování se mačkání pupínků. Co však považuje za nejsilnější zbraň proti stárnutí pleti, je důsledný pitný režim. Jennifer každé ráno používá sérum a denní krém značky Dr. Hauschka.

Bella Hadid

Americká modelka s pákistánskými kořeny se pyšní nejen dokonalými mírami, ale i šťavnatou pletí bez jediné vrásky. A jak to dělá? V první řadě se vyvaruje nadbytečného líčení. Z přehlídkových mol a společenských akcí má make-upu už dost, a proto se ve svém osobním životě prakticky nelíčí. To ale neznamená, že nepoužívá kosmetiku. Jejími nejoblíbenějšími výrobky jsou mycí emulze na obličej z pánské řady Dior Homme a hydratační krém či maska Hydra Life od stejné značky.

Cindy Crawford

Kdo by očekával, že toaletní stolek Cindy je odshora dolů nacpaný kosmetikou těch nejluxusnějších značek, ten by se hodně spletl. Už od dob náctiletých nedá dopustit na kosmetiku značky Neutrogena. Tím nechceme říct, že by snad tahle značka byla o něco méně kvalitní, než jiné, ale pravdou je, že nebývá jednou z těch prvních, o které se zajímáme, když chceme pleť jako ze žurnálu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat