V těchto botkách budete nepřehlédnutelní

Lodičky s lidskými vlasy nebo boty, které se obejdou bez špičky i podrážky? Tak v těch byste si na nevšímavost okolí nemohla stěžovat!

Venku už se příjemně otepluje, takže je nejvyšší čas na výměnu šatníku. Hloubáte nad koupí bot, přičemž vás láká myšlenka, že byste se protentokrát trochu odvázala? Pár kousků, díky kterým budete opravdu nepřehlédnutelná, by se našlo. Ovšem těžko říct, zda takovou dávku bizarnosti kolemjdoucí unesou! Tyhle trendové perly jsou totiž opravdu jen po odvážné. Ale proti gustu..

Pantofle ve tvaru ryby

Co se vám vybaví jako první, když se řekne ryba? Někdo si v souvislosti s tímto živočichem představí gastronomickou specialitu, zatímco jiný pohádku o mořské panně nebo horoskop a znamení zvěrokruhu. Jenže co takové dámské pantofle? Ano, i ty jsou k sehnání! Zda mohou být „trepky“ ve tvaru ryby pohodlné, těžko soudit. Každopádně jisté je, že ať už zvolíte růžové, zelené nebo modré, otočí se za vámi i ti, kteří k rybaření nemají zrovna blízko…

Lodičky s vlasy – něco pro fajnšmekry

Sníte o dlouhých vlasech, které byste zaplétala do nejrůznějších stylových účesů? Pokud vám je nenadělila příroda, mohou to udělat boty. Ne, tohle není vtip, ale realita! Jistý japonský návrhář, který boří veškeré mýty i hranice svým surrealistickým tvořením, módní svět obohatil o vysoké lodičky na dřevěné platformě. Jejich zvláštností je pak culík vlasů linoucí se z obou pat. Ptáte-li se, zda jsou lidské, tak ano. Budou tedy vyžadovat občasnou masku, pravidelné česání a možná i nějaký ten sestřih konečků.

Podpatková mánie jen pro otrlé

U vyšších podpatků ještě zůstaneme, protože hrají důležitou roli i v dalším designovém kousku. Tento model naprosto vyniká tím, že postrádá podrážku. Že by při výrobním procesu došlo k chybě? Kdepak, nahrazuje ji totiž lidské chodidlo! V podstatě tedy jde pouze o podpatek, který si žena „nasadí“ na nohu. Ačkoli je obutí, co simuluje „bosou chůzi“, velkým trendem, v tomto případě to jeho autor vzal až moc doslova, nemyslíte?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat