Klasické nebo barevné – jaké ponožky budou letos na jaře módní?

29.03.2021 | Krása a móda

Jaro se blíží mílovými kroky a my vyměníme hrubé zimní ponožky za tenčí modely, které se nám hodí k obleku i sukni. Budou módní klasické nebo barevné modely pro letošní jaro?

Klasické ponožky: Bílá nemusí být vždy správná volba

Ačkoli se to nezdá, pokud jde o ponožky, bílá není ani bezpečná, ani univerzální barva. Výběr bílých ponožek se často může ukázat jako špatný nebo dokonce nešťastný. Tato barva je přijatelná a estetická ve sportovním stylu a v kombinaci se sportovní obuví. Pak vypadá dobře a nijak neuráží, kontrastuje s celou stylizací. V ostatních případech je nejlepší řešení zvolit barevné nebo dokonce vzorované pánské ponožky. Skutečnost, že ponožky zůstávají viditelnou součástí oděvu, by neměla být považována za problém. Protože zůstávají viditelné pro všechny, udělejte z nich přínos a vyberte si je takovým způsobem, aby vytvořily zajímavý celek s oblečením nebo ho dokonce diverzifikovaly.

Letošnímu jaru vévodí barevné ponožky

Dnes si můžete barevné ponožky vybrat i pro formální obleky. Musíte to však udělat promyšleným způsobem. Barevné ponožky jsou skvělý způsob, jak oživit jednoduchý outfit a ukázat, že jste se neoblékli náhodou. Vzorované ponožky mohou narušit formální charakter obleku a vnést do svěžesti nádech svěžesti. Ponožky se zajímavými vzory či modely v intenzivních barvách zvýrazní vaši osobnost. Muži, kteří dokážou pomocí barevných ponožek vytvořit souvislý, nepřehánějící a groteskní obchodní outfit, určitě znají nové trendy, mohou ukázat svůj vlastní jedinečný styl.

Aby vaše barevné ponožky vynikly, řiďte se několika jednoduchými pravidly:

  • Nenoste kalhoty a ponožky stejného odstínu
  • Pokuste se ve svém oblečení najít něco, co odpovídá nebo kontrastuje s vašimi ponožkami. Nejdůležitější je, že když se na sebe podíváte, můžete vidět souvislý a promyšlený celek.
  • Nechte hlavní roli hrát ponožky – tónované, bílé, černé nebo hnědé boty budou vypadat lépe s barevnými ponožkami. Právě správně zvolená pánská obuv umožní, aby byly vzory a potisky na ponožkách lépe viditelné a barva bot nenaruší jejich kouzlo.

Barevné ponožky se hodí i do obleku

Dnešní trendy ve světě módy říkají, že čím jsou ponožky barevnější, tím lépe. I když se každá liší. Ne každý se však odváží učinit takový krok hned. Pokud se vám nelíbí akvamarínové růžové ponožky s vtipnými vzory, můžete si vybrat vážnější vzory a barvy jako jsou motory, fotoaparáty nebo gramofony, puntíky, pruhy, kytičky, motýlky a desítky dalších modelů.

Jak si vybrat barevné ponožky k obleku? Existují dvě možnosti. První, pro ty odvážné, předpokládá výběr honosných vzorů a barev, které neodpovídají zbytku stylingu. U druhého však doporučujeme přizpůsobit vzor nebo barvu ponožek zbytku oděvu, např. kapesníčku, košili nebo kravatě.

Při výběru ponožek je důležité věnovat pozornost materiálům, z nichž jsou vyrobeny. Optimální složení ponožky je 80 procent bavlny, 15 procent polyamidu a 5 procent elastanu. Proč přesně takhle? Přídavek polyamidu zesiluje vlákno, takže je mnohem méně náchylný k deformacím, oděru a dírkám. Elastan udržuje ponožku dobře na noze a nemusíme ji každých 5 minut vytahovat. Tyto ponožky můžete bez obav nosit každý den a pro jakoukoli příležitost.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat