Peeler Reclar prošel testem na jedničku

22.04.2021 | Krása a móda

Elixír mládí neexistuje. Nebo aspoň tak se to říká. Kdo ví o peeleru RECLAR, který zkusilo 5 testerek, ví, co je to cítit se ve své pokožce bez známek stárnutí a pupínků skvěle. Vždyť výrobek byl ohodnocen na 98 %! Co všechno umí a proč vyvolává vlny nadšení?

Žehlička vždycky něco rovná, vypíná a zároveň uhlazuje kontury. Nejspíš vás jako první napadne souvislost s prádlem, jenže on ten stejný princip funguje i u pleti. No ano, žehlička, tedy ta kosmetická, skutečně pokožku omlazuje, bojuje proti tmavým kruhům i vráskám. A když je navíc spojená se světelnou terapií modrého a červeného světla a zároveň i galvanizací, díky níž se pečující složky kosmetických přípravků zapracovávají hlouběji do pokožky, slibuje toho opravdu hodně. Nejen maximální absorpci živin. Jak ale poznáte tu nejlepší z nejlepších?

Vše v jednom

RECLAR hypoalergenní galvanický peeler – zlatý přináší všechny uvedené benefity, tedy lifting a rozjasnění pleti. Jeho účinky jsou podložené klinickými studiemi, ale i zkušenostmi těch, kdo ho už mají. Je totiž nejlepším přítelem žen. Jedná se o unikátní technologický přístroj na domácí použití, který podporuje jakýkoli beauty rituál. Modré světlo je hojivé, takže léčí pupínky, to červené zase stahuje póry a žehlí vrásky. Z toho byla u vytržení testerka Kristýna.

Řešení tvrdohlavých dlouhodobých problémů

„Galvanický peeler se za poslední dobu stal mým každodenním pomocníkem v péči o pleť a nepostradatelným parťákem v boji s akné. Ačkoli jej mám možnost používat zatím jen v řádu pár týdnů, již nyní pozoruji na své pleti zásadní změny. Mezi nimi bych chtěla zmínit hlavně následující: výrazně menší počet černých teček v oblasti nosu, kterých jsem se horko těžko zbavovala, rychlejší hojení boláků a krásně hydratovaná pleť. Peeler sám o sobě vypadá moc pěkně, jeho použití je opravdu snadné, a navíc vydrží poměrně dlouho nabitý.“ No vida. Nemožné se stalo skutečností. RECLAR peeler je všeuměl, který necílí pouze na jeden kosmetický problém, čímž vyniká před svými konkurenty.

Efektivní hydrataci pleti potvrdila i testerka Květoslava, která se také zmínila, že vibrace přístroje jemně masírují pleť a červené světlo, které žehlí vrásky na čele i kolem očí a zároveň stahuje póry, příjemně prohřívá. O čisticích a hojivých účincích obou typů světel tak není pochyb.

Recept na „maskné“

Nicol otevřeně promluvila o tom, že ze začátku byla skeptická a pochybovala, zda kousek kovu s nějakými vibracemi může mít na pokožku pozitivní účinky, nicméně šok na sebe nenechal dlouho čekat.

„Překvapilo mě, že peeler ve fázi peelingu skutečně ‚vystřelí‘ špínu z pórů ven. Celkově i na hojení akné jsem zaznamenala skvělý posun pupínky se rychleji zmenšily,“ svěřila se testerka, která není jediná, koho v současnosti trápí tak zvané „maskné“ coby negativní projev pandemie koronaviru. „Krém se dobře zapracovává a akné rozhodně nemám tak špatné jako na začátku období nošení roušek,“ upozornila uživatelka Klára.

Kdo peeler potřebuje?

Špachtle RECLAR je vhodná pro všechny typy pleti, tedy i tu nejcitlivější, vždyť je potažena 99,91 % ryzím 24karátovým zlatem. Výsledky jsou při pravidelné aplikaci působivé. S každým dnem je pokožka zdravější a krásnější. Jak na vlastní kůži poznala uživatelka Anna V: „Pomocí záření lze při dlouhodobém používání odstranit pupínky či vrásky. Vše není hned, ale výsledek stoji za to!“

Cena peeleru se pohybuje od 3 890 Kč/ks (stříbrná verze bez zlatého pokovení) do 5 250 Kč. Podrobnější informace naleznete na stránkách www.reclar.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat