Plavková sezona 2021: bikiny jsou stále v kurzu

07.06.2021 | Krása a móda

Plavková sezona se blíží – a je úplně jedno, zda máte „summer body“ nebo pár kilo navíc. Hlavní je vybrat si takové plavky, ve kterých se budete cítit krásná, perfektně vám padnou a užijete si s nimi letní dny u vody naplno. Jaké plavky budou letos v létě v kurzu? Zjistili jsme to pro vás.

Troška historie bikin

Věděli jste, že předchůdce bikin nosily již ženy v antice? Víme to díky dochovaným dobovým malbám. V moderním pojetí mají bikiny ale mnohem kratší historii. Součástí našich životů jsou až od roku 1946 a vyvolaly nemalý rozruch. Modelky se je neodvažovaly předvádět na mole, proto první model bikin hrdě předvedla striptýzová tanečnice. Postupem času se staly stálicemi každého léta u moře. A nyní si bez bikin neumíme představit dovolenou u vody.  A není se čemu divit. Právě díky nim se skvěle opálíte a minimum látky zaručuje, že po příchodu z vody osychají rychlostí blesku.

Druhy bikin

Věděli jste, že existuje několik druhů bikin a víte, jaký je mezi jednotlivými druhy rozdíl? Přinášíme vám menší přehled všech druhů bikin, abyste si sama mohla udělat představu o tom, jaké plavky vlastně chcete.

  • string bikiny,
  • tanga,
  • v-kiny,
  • mikrokiny,
  • šortky.

String bikiny jsou klasické šňůrkové bikiny. Tudíž horní i spodní díl je na zavazování. Tanga jsou nejspíš jasná. Název v-kiny je odvozen od toho, že spodní díl plavek připomíná písmeno V. Mikrokiny jsou nejmenším druhem bikin, který existuje, a šortky mají místo spodního dílu kraťáskové kalhotky.

Dvoudílné plavky s vysokým pasem

Ty z vás, které nesnesou kalhotky, co jim končí těsně nad hranicí intimních partií a preferují kalhotky do pasu, nemusejí vůbec věšet hlavu. Plavky s vysokým pasem jsou totiž v kurzu, a to znamená, že si můžete vybírat z nepřeberného množství modelů, designů i střihů.

Díky kalhotkám, které vám budou sahat až k pupíku si nebudete muset spodní díl kontrolovat při každém skoku do vody, protože budou přesně tam, kde mají být: krýt vaše intimní partie. A navíc lichotí ženské postavě a zvýrazňují přesně ty křivky, které mají. Takže nejenom, že vám perfektně padnou, ale navíc v nich budete vypadat fantasticky.

Dvoudílné plavky s vyztuženým horním dílem

Dámy s bujnějším poprsím by se neměly bát svým ňadrům dopřát oporu. Pořiďte si bikiny, ale klasickou trojúhelníčkovou podprsenku vyměňte za tu s vyztužením. Budete tak mít kontrolu nad svými vnady, a díky vyztužení vás nebudu bolet záda. Tvůrčí můžete být u vybírání typu zapínání a vzhledu podprsenky. A dámské plavky dvoudílné s vyztužením ocení i ty z vás, které dávají přednost push-up variantám, neboť vám to je pohodlnější, a ještě vám to zvedá sebevědomí.

Proužky, puntíky a divočina

A to nejdůležitější jsme si nechali na závěr. Jaké barvy a vzory letos poletí? Milovnice proužků a puntíků mohou být bez obav, tyto dva potisky jsou stálicemi – a jen tak je z žebříčků oblíbenosti a módnosti nikdo nedostane. S proužky souvisí i zebří a tygří vzory, které skvěle vyniknou na opálené pokožce. Blízkost tropických dálek, pokud se vydáte například do Chorvatska, vám budou evokovat tropické motivy s rostlinami a zvířaty, a nic nezkazíte ani jednobarevnými plavkami, které můžete „rozbít“ barevnými doplňky. Ty odvážné z vás mohou zvolit bílou barvu, které skvěle ladí s opálenou pletí, anebo vsadit na zlatou barvu, která vypadá krásně, pokud víte, s jakými doplňky ji sladit.

Ať už si zvolíte klasické trojúhelníčkové bikiny, dáte přednost spodnímu dílu do pasu nebo naopak upřednostníte vyztužený vrchní díl, s těmi správnými plavkami bude léto o to lepší. Spoustu sluníčka, příjemného koupání a nachytaného bronzu! Vždyť si to také všichni zasloužíme.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat