Luxusní dárky pro moderní ženy

14.06.2021 | Krása a móda

Chcete-li ženu potěšit luxusnějším dárkem, máte na výběr z mnoha možností, které trh v současnosti nabízí. Vždy platí, že musíte vycházet z jejích individuálních potřeb a specifického vkusu. Některá žena ocení ozdobný dárek, dobrodružná povaha poukaz na zajímavou událost, intelektuálka umělecký originál.

Kvalitní parfém

Pokud znáte oblíbený parfém ženy, nemůžete udělat chybu, darujete-li jí ho k narozeninám nebo svátku. Kvalitní dámské parfémy stojí většinou nějaký peníz, takže potěší, když tento výdaj vyřeší darem partner nebo kamarádka.  Vždy se informujte předem, jaká vůně je její favoritka.

Šperk

Prsten, náušnice nebo třeba brož z kvalitního materiálu ozdobí každou ženu. Šperky se pro darování hodí perfektně, protože jsou to věci trvalé s hodnotou, která časem neztrácí. Před nákupem ověřte vkus obdarovávané. Stačí se zorientovat v základních otázkách, např. zlato nebo stříbro? Barevné kamínky nebo čisté linie? Extravagance nebo jednoduchost? Zlatník vám pak už pomůže doladit detaily.

Poukaz na wellness, dovolenou, zážitek

Akční ženy ocení třeba skok padákem, relax v lázních se hodí na odpočinek a exotickou dovolenou můžete své ženě vyrazit dech. Dopřejte jí podle jejích potřeb to, po čem touží. Vyplatí se nenápadně zjistit, který typ poukazu by ji potěšil a pak už jen objednat.

Umění

Jestli hledáte dárek pro ženu, která zbožňuje umění, nespletete se, když pořídíte lístek na neobvyklou výstavu, zahraniční divadelní vystoupení nebo operu. Ženy sběratelky oslníte i uměleckým originálem obrazu, prvního vydání oblíbené knihy nebo sochou od známého umělce. V případě těchto darů platí dvojnásob, že je nutná konzultace s někým, kdo vkus ženy zná. Pokud to nejste vy sami, zeptejte se kamarádky, s kterou obráží výstavy, nebo třeba v knihkupectví, kde ráda nakupuje.

Kurz

Má vaše kamarádka zálibu v malování, vaření nebo ve víně? Motá se mezi prací, domácností a nezbývá jí čas na vlastní rozvoj? Popíchněte ji zaplacením kurzu, ve kterém může rozvinout svůj talent, a darujte jí tak čas pro sebe sama a příležitost naučit se něco nového. Výběr je široký, např. kurz portrétování, degustační kurz pro budoucí someliérky nebo kurzy zaměřené na konkrétní druh kuchařské dovednosti, např. výrobu makronek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat