Ionizační sprej RECLAR ION MIST v testování obstál na výbornou

23.08.2021 | Krása a móda

Mít hydratovanou, vyživenou a chráněnou pleť na 24 hodin, a to díky jednomu stisknutí spreje? Je to možné, říkají naše redaktorky, které si na ionizační sprej RECLAR ION MIST pěkně posvítily. Nebo spíš on na ně? Testování ionizačního spreje RECLAR ION MIST oficiálně skončilo. Jak tento elegantní spojenec, který se pohodlně vejde do každé dlaně i kabelky, dopadl? Celkové hodnocení 98 procent mluví asi za vše!

Ochrana na dosah prstu

Ionizační sprej RECLAR ION MIST chrání pokožku proti nečistotám i vnějším vlivům, a to celých 24 hodin od jeho nanesení. Stačí jedno stisknutí a jeden krátký okamžik, víc netřeba. Nezní to přímo božsky? ION MIST sterilizuje pleť UV světlem, které se rozsvítí při každém použití. Jeho účinnosti nebrání horké letní počasí ani mrazivé teploty, proto vám bude celoročním dobrým přítelem. V kombinaci s exkluzivní náplní RECLAR Camelia dodává bohatou výživu a potřebnou hydrataci, která je pro krásnou a pružnou pokožku naprosto zásadní.

Dehydratace? Tu neznám

Díky ionizaci je vlhkost spolu s pečujícími látkami „vtažena“ i do hlubších vrstev pokožky, v nichž zůstává uzamčena. Sprej ION MIST také napomáhá regeneraci a zesiluje účinky aplikovaných kosmetických produktů. Když se k tomu připočítá i skutečnost, že působí proti stárnutí, přičemž kůži vyhlazuje, zklidňuje a rozjasňuje, získává body navíc. A stejně tak za jeho diskrétnost. Díky vibraci, která je využita k rozstřiku tonika, tvoří sprej ION Mist molekuly podobné mlze, které se plně absorbují, proto na obličeji nezůstávají žádné kapičky. Sluší se připomenout, že se nejedná o jednorázový přístroj, lze do něj doplňovat jakoukoli tekutinu – klidně i obyčejnou vodu. Je třeba pouze dát pozor na náplně na bázi oleje. A co na něj redaktorky?

Pozor, je to návykové!

„ION MIST se stal mou ranní rutinou jednoduše proto, že je návykový,” přiznává Petra Blažková. Ta jeho hydratační a vyživující schopnosti oceňuje i kvůli nutnosti nošení respirátorů, které pleti dávají zabrat. A není jediná. „Aplikovala jsem ho na všechny kamarádky, které jsem po dobu testování potkala, a všechny potvrdily, že je to opravdu příjemné,” dodává. Ani Sabina Vašáková superlativy nešetří. „Ionizační sprej má chránit proti vnějším vlivům a nečistotám a za mě tuto podmínku určitě plní, pleť mám díky němu mnohem zářivější”.

Spojená byla i Nicol Králová. „Ačkoli pořádně hydratuji a používám i bázi pod makeup, občas se stane, že se mi začne během dne vysušovat obličej. Teď mi stačí jen použít ionizační sprej a má pokožka je opět probuzená a hydratovaná,” píše v hodnocení. Za ideálního pomocníka považuje sprej ION MIST i Zora Kocmanová, která ho vřele doporučuje hlavně při cestování. Nela Novotná zase potvrzuje, že stačí opravdu jen male množství. „Použila jsem produkt i na začínající drobný ekzém a cítila jsem pocit zklidnění,” uvádí s tím, že má velice sympatický design.

Podrobnější informace naleznete na stránkách www.reclar.cz






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat