Cool dědeček předvádí šaty své vnučky. Tomu se říká nadhled!

Čínskou návrhářku Liou Tching navštívil v jejím butiku Jüe-kchou její 72letý dědeček Liou Čchien-pching právě ve chvíli, kdy rozbalovala nové zboží. Čilý děda si hned jedny šaty zkusil a nápad byl na světě. Modely své vnučky představil na největším čínském módním webu a ohlasy i prodej byly více než příznivé. Některé zákaznice psaly, že mu závidějí štíhlou figuru.

Číňan Liu Xianping totiž není jen tak nějaký dědeček. Hraje si na modelku a předvádí oblečení pro náctileté holčičky. Fotografie, které kolují po síti a staly se hitem, zachycují muže seniorského věku oděného do holčičkovsky růžových outfitů, krajkových podkolenek, kraťoučkých sukní a s kabelkou.

Na první pohled se může zdát, že jde o nějakou perverzní zálibu, ovšem všechno je jinak! Liu se jen snaží pomoci své vnučce v podnikání. A vypadá to, že vůbec nejde o špatný marketingový tah.


Tipli byste si, že se pod roztomilým oblečkem skrývá 72letý dědeček?
(Foto: Yuekou)

Liuova vnučka totiž provozuje internetový obchod s oblečením, a tak vznikl nápad na originální reklamní kampaň. Do modýlků určených spíše náctiletým dívkám oblékla právě svého dědečka. A tržby rapidně stouply.


Důchodce předvádí oblečení pro teenagerky! Je senzací na internetu.
(Foto: Yuekou)

Nelze se ovšem divit, když se podíváte na Liuovy fotografie pozorněji, je jasné, že se pro modeling nejspíš narodil. Ačkoli má na sobě dívčí oblečení, působí přirozeně, pózuje s lehkou elegancí a popravdě řečeno – postavu by mu mohla závidět leckterá modelka!



Netradiční reklama se vyplatila. Internetovému obchodu okamžitě stouply tržby
(Foto: Yuekou)

„Sám si vybral několik kousků, a dokonce se mi snažil radit, jak je zkombinovat! Nakonec nás napadlo, že by to mohla být zábava a začali jsme fotit,“ líčí začátky potěšená majitelka internetového obchodu a Liuova vnučka. Ohlasy na kampaň prý byly vesměs pozitivní a tento rozhodně netradiční dědeček má na internetu spoustu fanoušků.


Liu má postavu modelky a nelze mu upřít i předváděcí talent.
(Foto: Yuekou)

„Nevím, proč by mi mělo vadit, že mám ženské oblečení. Předvádění pro obchod pomáhá mé vnučce a mně už o nic nejde. Focení jsme si opravdu užili. Jsem už velmi starý, a tak je můj jediný cíl být spokojený,“ komentoval své působení v „modelingovém světě“ Liu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat