Redken proměna studentky Martiny: Sexy dračice s ohnivou hřívou! Líbí?

Slečna Martina studuje na vysoké škole a už dlouho chtěla vyzkoušet něco nového, proto se rozhodla podstoupit proměnu. Sice měla trochu strach, z toho co ji čeká, ale odvaha se jí vyplatila, protože je se svou změnou velmi spokojená.

Studentka Martina dorazila do pražského salonu Carpe Diem na Vinohradech plna očekávání. Mnoho proměn již zhlédla, ale nikdy nenašla dost odvahy, aby se do jedné sama přihlásila. Odvahu jí nakonec dodal přítel, který se velmi těšil, co s Martinou náš realizační tým Redken proměn provede. 

Jako první se o čtenářku Martinu postarala kosmetička Andrea Siváková. Ta čtenářce provedla odborné ošetření obličeje, spojené se speciální jemnou masáží očních víček, po které se Martina cítila jako znovuzrozená. Nechyběla ani extra péče o kůži na poprsí, tedy oblast, na kterou řada žen při péči o pleť často zapomíná.

„Prsa jsou držena vrstvou kůže, která je pro nás ženy jakousi přirozenou podprsenkou. Bohužel ale věk, drastické redukční diety, poškození pleti způsobené sluncem či antikoncepce jsou faktory, které významně ovlivňují tvar a pevnost prsou. Proto je třeba o tyto partie pravidelně pečovat, hydratovat je a dodat jim pružnost a pevnost," vysvětluje čtenářce během péče kosmetička.

Sestřih pro jemné rysy

Po kosmetice začala kadeřnice Gabriela Poláková pracovat na změně účesu. „Nejprve jsme odstranili staré barvy z délek pomocí čisticí lázně a aplikovali požadovaný odstín. Slečna Martina má jemné pihy a světlou pleť, a nechtěli jsme proto až moc dramatickou, nepřirozenou barvu," popisuje před barvením profesionální kadeřnice.

„Po domluvě se čtenářkou jsme zvolili jen drobnější úpravu střihu, kdy jsme především odstranili narušené konce, dodali střihem objem a ofinu jsme změnili na patku," líčí postup kadeřnice Gábina, která na přání Martiny nechala délku vlasů tak, aby dosahovala do ohonu, což je praktické hlavně pro sport.

Doporučení kadeřnice Gábiny na domácí péči

Redken Šampon pro barvené vlasy Color Extend: Šampon díky bohaté pěně jemně čistí a chrání vlasy, zanechává je poddajné, svěží a lesklé. „Šampon bojuje proti čtyřem hlavním příčinám blednutí barvy: vnějším agresorům, oslabené vlasové pokožce, specifickým minerálům a vodě," vysvětluje kadeřnice Gábina Poláková.

Redken Kondicionér pro barvené vlasy Color Extend: Kondicionér vyhlazuje vlasy a zachovává intenzitu barvy. Světový bestseler a držitel mnoha kosmetických ocenění, např. Nejlepší kondicionér (Allure Reader's Choice Awards 2010 a InStyle's Best Beauty Buy 2008).

Redken Color Extend Total Recharge: Intenzivní posilující sprej pro barvené vlasy. Péče pro stálost barvených vlasů. „Pro slečnu Martinu je vhodná proto, že dodá vlasům lesk, ochranu a usnadní rozčesávání. Dodává kutikule „dávku“ ceramidů na její posílení a ochraňuje tak proti blednutí barvy," vysvětluje kadeřnice Gábina. UV filtry a antioxidanty chrání barvu proti škodlivým slunečním paprskům. Uhlazuje, uzavírá a posiluje porézní oblasti vlasu. Dodává extra regenerační péči bez zatěžování vlasů.

Poslední produkt, který dostala Martina na domácí péči, je Redken Fabricate 03: Termoaktivní sprej, který po zahřátí zdůrazňuje texturu, fixaci a chrání vlasy před teplem. „Dodává vlasům lehkost a hebkost a umožňuje upravení účesu do jakéhokoliv tvaru. Stačí ho nastříkat na vlhké vlasy a upravit prsty. Velmi účinný je i při aplikaci na suché vlasy, které pak můžete bez obav vyžehlit," dodává Gábina.

Volnou chvilku během působení barvy jsme využili k tomu, aby si Martinu vzala do parády zkušená pedikérka Blanka Hejduková, která se postarala o nožky. Po dokončení pedikúry Blanka přichystalu pro čtenářku velmi milé překvapení v podobě luxusní relaxační masáže nohou a chodidel hojivými a pokožku zklidňujícími masážními krémy.

„Tato masáž je velmi důležitá pro rizikové skupiny populace, jako jsou například diabetici, psoriatici, lidé trpící nedokrveností cév dolních končetin, lidé mající různé deformity, vrozené či získané, dolních končetin či lidé po úrazech pohybového aparátu," vysvětluje během péče pedikérka.

A jde se líčit!

Nevidí se často, že by se líčení ženy ujal muž. Vizážista Kamil Pohanka, který líčí pro Astor, je světlou výjimkou v oboru, o to více ale vyhledávanou! Čtenářky Martiny se ujal ve fotoateliéru, kam se ze salonu Carpe Diem přesunula na závěrečné focení. „Slečna Martina má velmi bledou pleť, proto jsem sáhl po HD Mattitude a tenhle jemný gelový a perfektně krycí make-up s vysokou kontrolou lesku jsem poté zafixoval transparentním pudrem Anti-Shine Mattitude," popisuje Kamil během líčení.

„Oční linky jsem slabě vykreslil černou konturovací tužkou pro výraznější pohled očí. Slečna Martina není zvyklá na výrazné líčení a preferuje spíše decentní líčení, zvolil jsem proto světlé hnědé stíny se světlým bílým základem," doporučuje vizážista.

„Pro sexy pohled jsem zvolil řasenku Volume Diva. Jemné doladění tváří vytvořila tvářenka Skin Match Trio. Na rty jsem zvolil tekutou rtěnku s kovovým nádechem Soft Sensation," dodává Kamil Pohanka.

Na večírky a party, které po náročném studiu ve zkouškovém období zpravidla následují, může čtenářka Martina samozřejmě volit i mnohem výraznější barvy. Jaké pro jakou příležitost vybrat jí samozřejmě vizážista Kamil Pohanka poradil.

Tři produkty do Martiny školní brašny

Volume Diva Curve Me Sexy řasenka
Sexy objem a smyslné ženské křivky jsou v kurzu! Martina je dopřeje svým řasám s novou řasenkou Volume Diva Curve me Sexy! Nová varianta řasenky Volume Diva se pyšní kartáčkem korzetového tvaru s plastovými štětinkami, který dodá řasám mimořádné oddělení a objem. Ultra pigmentová, objemová formule se postará o atraktivní pohled, kterému se jednoduše nedá odolat.

Její unikátní ’90-60-90’ kartáček perfektně uchopí každou řasu zvlášť a dopřeje jim pohádkový objem a senzační křivky. Až o 80 % natočenější řasy jsou zaručeny! Elegantně zaoblený růžový obal řasenky evokuje ženské smyslné křivky a je zdobem vzorem jemné krajky.

Mono oční stíny Astor Couture
Mono oční stíny přinášejí vzrušující, trendy barevnou kolekci, která vytvoří z každodenního studentského života skutečně mistrovský módní zážitek. 
Syté a intenzivní barvy se jednoduše nanášejí a Martina se na ně může spolehnout po dlouhou dobu. Luxusního vzhledu si může užívat až úžasných devět hodin!

Astor Trio tvářenka Skin Match
Trio tvářenka s dlouhotrvající pudrovou texturou dokáže perfektně rozzářit a vytvarovat Martiny tvář. „Tvářenka přirozeně rozjasňuje a zvýrazňuje pleť. Pro slečnu Martinu je hlavní výhodou, že se snadno nanáší a vydrží až devět hodin," vysvětluje vizážista Kamil Pohanka.

Vizážista Kamil Pohanka při líčení čtenářky Martiny použil tyto produkty od Astor:

Make-up: HD Mattitude 001
Korektor: Skin Match 010
Pudr: Skin Match 100
Tvářenka: Skin Match trio blush 003
Tužka na obočí: 081
Oční stíny: Couture Eye shadow 120 cocoa a 150 white
Konturovací tužka na oči: 009 black
Řasenka: Volume diva sexy
Konturovací tužka na rty: 007
Rtěnka: Soft senasation liguid care - 106 mettalic pink

Ze studentky modelkou

V posledním kroku proměny se čtenářka Martina dostala do péče naší stylistky Adély a profesionálního fotografa Filipa Macha. Počáteční ostýchavost rychle zmizela a Martina pózovala jako zkušená modelka!
Za půjčení oblečení a doplňků na proměnu čtenářky Martiny děkujeme Takko Fashion, Esprit, Charles Vögele, Baťa a za zapůjčení obrouček pražské optice Italoptic.

Chcete se REDKEN proměny zúčastnit
i vy? Napište nám na redakce@bety.cz, proč byste chtěla proměnu podstoupit a připojte své 2 fotografie (postavu a detail).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat