Surface proměna studentky Veroniky: Poprvé v životě v kalhotech!

Studentka vysoké školy Veronika už dlouho chtěla vyzkoušet něco nového, proto se rozhodla podstoupit proměnu. Sice měla trochu strach, z toho co ji čeká, ale odvaha se jí vyplatila, protože je se svou změnou velmi spokojená.

Do školy líčení Surface tedy dorazila sympatická kudrnatá rusovláska. Jako první se jí ujala kadeřnice Angelika Faltýnková. „Slečna má vlasy, které se u hlavy vlní, proto jsem se rozhodla jí vlasy natočit rovnoměrně po celé délce," vysvětluje zkušená kadeřnice. Prototože Veronika je drobný, romantický typ, bude jí podle Angeliky tento typ romantického účesu bude slušet.

„Nejprve jsem aplikovala olejíček, protože vlasy jsou sušší, a preparát na ochranu vlasů proti horku z kulmy a žehličky. Vlasy jsem natočila na konusovou kulmu – nahoře je široká, dole užší. Jednotlivé pramínky jsem vytvarovala voskem a vlasy jsem sčesala do stran. Zafixovali jsme lakem," popisuje postup Angelika.

O make-up se studentce Veronice postarala hlavní vizážistka školy líčení Surface Barbora Nevická, která s naší čtenářkou nejdřív zkonzultovala svou představu o denním i večerním líčení.

„Pleť jsme nejprve nahydratovali a poté jsme nanesli make-up. Pak jsme v oblasti očí nanesli korektor, zafixovali ho pudrem a nanesli jsme tvářenku,"
popisuje postup líčení Bára, která upravila stínem jemně obočí.

„Nakreslili jsme na horní víčko stínem a tužkou hnědo-černou linku. Oranžovo-šedým stínem jsme vystínovali víčko. Pod obočí jsme nanesli světlý stín. Na závěr jsem aplikovala řasenku. Rty jsem ladila do oranžovo-hněda. Konturu jsem nevykreslila, ale pro trvanlivost líčení rtů je konturovací tužka vhodná."

Jako poslední si vzala Veroniku do parády stylistka Michaela Stabrynová, která pro proměnu vybrala celkem tři rozdílné outfity – prvni pro chladný podzimní den na toulky Prahou, business model a večerní outfit na party.

Největším překvapením pro stylistku ale bylo, když jí čtenářka Veronika prozradila, že na sobě prakticky nikdy neměla kalhoty. A to prý jen proto, že nemá hezké nohy. To byla pro stylistku Míšu teprve výzva! Rozhodla se přesvědčit křehkou studentku, jak moc se mýlí.

Jako poslední si čtenářku Veroniku vzal do parády profesionální fotograf, před jehož objektivem zapózovala. Jak celá proměna dopadla se můžete podívat v naší galerii!

Proměnu realizovala škola make-upu Surface, www.surfacemakeup.cz, Belgická 14, Praha 2
Líčila: Barbora Nevická
Česala: Angelika Faltýnková
Styling: Michaela Stabrynová

Obdivujete svět make-upu a rozhodli jste se stát vizážistou? A nebo jen chcete naučit líčit sebe sama? Škola líčení je tady pro vás! Surface professional make-up school je nejnavštěvovanější make-up školou v České republice a nabízí kompletní nabídku rekvalifikačních make-up kurzů pro začátečníky (obor Vizážistika a barvové poradenství), make-up kurzů pro pokročilé, osobních make-up kurzů a konzultací. Probuďte svůj talent a kreativitu v make-up artu a nechte se vtáhnout do úžasného světa make-upu.

Kromě rekvalifikačních kurzů nabízí škola make-upu Surface také rozličné konzultace, kurzy v oblasti líčení, vlasového a módního stylingu, nebo třeba beauty day, tedy den plný krášlení. Navštivte www.surfacemakeup.cz a dozvíte se více.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat