Jaké boty zakoupíte levněji na Black Friday 2021?

22.11.2021 | Krása a móda

Má vaše sbírka tenisek prázdná místa? Sníte o nových lifestylových botách, hledáte zimní dětské botičky, pánské trekingové boty, anebo byste tentokrát rádi vsadili na nadčasové kecky? V takovém případě by vám 26. listopadu neměl uniknout Black Friday – svátek nakupování pro vás jako stvořený.

Pokud se vám při pomyšlení na možnost vybírat z více než 840 modelů bot od nejlepších sportovních brandů se slevami více než 62 % (!!) srdce rozbuší o něco rychleji, pak pro vás máme velmi dobré zprávy! Už teď můžete využít akční nabídku 50style připravenou k příležitosti Black Friday, v níž na vás čekají modely bot od takových značek jako např. adidas, Fila, Nike, Converse, Vans, New Balance, Reebok, Puma, Merrell a Up8. Svátek nakupování na 50style – jaké modely módní obuvi najdete během letošního Black Friday?

Sneakery

Puma Carina

Fakt, že zvířecí motivy zase letí, neunikl značce Puma, která nám letos nabízí mj. své dámské sportovní boty Puma Carina L Snake FS. Tato žhavá novinka, kterou najdete v Black Friday kolekci na 50style, má kožené, šněrovací svršky v bílé barvě, takže se hodí jak ke streetwearovým, tak i casualovějším stylizacím (např. s delším hnědým trenčkotem, džíny a svetříkem s véčkovým výstřihem). Boty zdobí logo brandu s dravým, šedočerným potiskem představujícím hadí kůži a věnčí je drážkovaná podrážka na platformě.

adidas Hoops 2.0 Mid

Najdete v Black Friday nabídce na 50style také sneakery od adidas? Ovšemže! Jedním z početně zastoupených kousků od této značky jsou třeba pánské tenisky adidas Hoops 2.0 Mid čili vysoké sneakery, jejichž design je inspirovaný legendárními modely basketbalové obuvi se třemi proužky. Tento model se dokonale uplatní jak na jaře, tak i během přechodného období, neboť je vybaven měkkým límcem, který nedráždí pokožku, a pevnými tkaničkami, které společně s gumovou tlumicí podrážkou garantují optimální stabilitu a pohodlí na každém kroku.

Outdoorové boty

Up8 Catalpa

Vysoce kvalitní a funkční pánské trekingové boty, které nezruinují váš rozpočet? Pokud tento popis sedí na váš vysněný model, pak doporučujeme mrknout na Up8 Catalpa, tedy boty, které v naší Black Friday kolekci najdete se slevou až 53 % (!). Tento kousek se nese v originální, tmavě modrozelené barvě, takže jej můžete využít nejen při horském trekkingu, kde o neustále se měnící počasí není nouze, ale udělat z něj také zajímavý doplněk vašich městských stylizací. V obou případech vám tyto boty poskytnou jak módní look, tak i vysokou oporu, bezchybnou přilnavost a samozřejmě zcela hygienické vnitřní prostředí.

adidas Terrex Hikster

Osvědčí se modely od adidas na horských stezkách? Pokud se jedná o trekingové boty, jež se mohou pochlubit tak imponující funkčností, jakou najdeme u modelu z Black Friday kolekce na 50style, tedy u adidas Terrex Hikster, pak odpověď zní: Rozhodně ANO!

Tyto pánské trekingové boty s nízkým profilem jsou vyrobené z odolných materiálů poskytujících oporu během pohybu, takže se díky nim stane zdolávání dalších průsmyků a vrcholů příjemným zážitkem. Ale aby toho nebylo málo, zásluhou inovativních autorských technologií byly označeny za skutečný revoluční průlom na trhu. Navíc se tyto pohorky vytvořené s ohledem na horské túry nesou v univerzální béžové a černé barvě, které snadno sladíte se svými outdoorovými stylizacemi.

Zimní boty

Nike Manoa

Strávil by váš junior nejraději celý rok ve sneakerech, ale jste si moc dobře vědomi skutečnosti, že by se tento nápad příliš neosvědčil během zimního období? V takovém případě by vás měl potěšit fakt, že se sportovní gigant Nike rozhodl vytvořit originální model mládežnických zimních bot, které v sobě snoubí sneakerový look s outdoorovou funkčností.

Řeč je zde samozřejmě o zimních botách Nike Manoa z Black Friday kolekce 50style, tedy o modelu s vyššími svršky, které jsou vyrobené z odolné přírodní kůže obohacené o syntetické prvky. Tyto šněrovací sneakery zajistí teplo i během těch nejúpornějších mrazů, zatímco stabilní, tlumicí podrážka odolná vůči oděru se postará o dobrou přilnavost k jakémukoli typu povrchu, který najdete nejen v městské džungli.

adidas CW Holtanna Snow CF I

Hledáte pro své dítko pohodlné a pevné zimní boty? V Black Friday nabídce na 50style objevíte několik velmi zajímavých juniorských modelů, mezi nimiž si speciální pozornost zaslouží botičky CW Holtanna Snow CF I. Tyto dětské zimní boty od adidas jsou nejenom pohodlné a trvalé, ale zároveň se starají o správný vývoj chodidel svých malých majitelů, což je neméně důležité. Tento model byl vyroben ze syntetického materiálu, který v kombinaci s izolací PrimaLoft zajistí efektivní ochranu před chladem a vlhkem, zatímco klasické tkaničky zde nahradilo zapínání na suchý zip, s nímž si hravě poradí každičký drobeček.

Jak sami vidíte, kolekce bot na Black Friday připravená obchodem 50style přetéká velmi různorodými kousky. Pokud tedy sníte o nových běžeckých botách, pánských zimních botách, trekingové obuvi, módních sneakerech, teniskách, keckách či sandálech, pak si nenechte ujít jeho kompletní nabídku, ve které již nyní najdete stovky modelů sportovních bot, oblečení a doplňků, mj. od adidas, Champion, Fila, Nike, Puma Reebok a Up8, na které se vztahují velmi výhodné slevy. Nečekejte tedy až do 26. listopadu!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat