Oblečení pomůže ke krásnějšímu podzimu

Ráno 4 stupně, v poledne 15, a odpoledne cestou z práce zase jenom 8 – to už je na správný výběr oblečení pořádná výzva! Abyste na podzim přeskočili několik klimatických zón i kaluží, potřebujete do šatníku podzimní klasiku.

Zamáčkněte slzu – léto je nenávratně pryč. Ale místo tesknění po létě se zkuste raději těšit na poklady, které na vás čekají v podzimním šatníku. Že žádné nemáte? Pak je nejvyšší čas vyrazit na nákupy! My vám poradíme, bez čeho se váš šatník neobejde.

Podzimní šála

Samozřejmě není nutné ho hned nakupovat, můžete si ho i uplést. Nebo nechat uplést. Velmi důležitý je výběr barev. Je totiž nutné, abyste vynikli i na barevném pozadí podzimního listí.

Šaty

Nic nepřekoná krásné podzimní šaty! Mějte v zásobě raději dvoje, nebo ještě lépe troje. Budete je potřebovat, abyste předvedli svoje nové boty.

Zkrácené kalhoty

Na podzim místo, abyste se balili do teplého oblečení máte ještě něco krátit? Ano! Takzvané culottes jsou totiž super moderní! A v kombinaci s ženskými kozačkami na podpatku budete nepřehlédnutelná.

Přechodová bunda

Ty nám kupovaly už naše maminky. A ty se přece nemůžou mýlit! Přechodových bund totiž nikdy nemůžete mít dostatek.

Čepice

Stylová čapka v kombinaci se slunečními brýlemi nemá konkurenci! Budete vypadat jako byste sestoupila z přehlídkového mola – a ještě vám bude teplo na uši.

Kabát do deště / pláštěnka

Bez ohledu na to, jak šedivý je svět, když venku prší, vy můžete ve své (pokud možno barevné) pláštěnce nebo moderním kabátu do deště tančit v dešti a vypadat zatraceně dobře.

Vesty

Nic nedokáže zvýraznit váš vzhled jako právě vesta! Oblečte si svoji oblíbenou halenku a přetáhněte přes ni hrubě pletenou vestu – ideální, pokud je vám zima a přitom velmi stylově!

Zdroj: brigitte.de







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat