Zdravá záře místo zdůrazněných vrásek

Vaše malé vrásky vás tolik neobtěžují – dokud si neuděláte make-up? Pak máte pocit, že jsou vidět mnohem více? Tak s tím je konec! S následujícími tipy zůstane všechno na svém místě a vrásky nic nezdůrazní.

Rychlý a svěží make-up, který zvýrazní vaši přirozenou krásku, nemusí být nijak složitý. Následující techniky jsou ideální pro rychlou ranní rutinu kdykoli se vám zachce.

Raději krém než prášek

Krémové výrobky jsou vaším nejlepším přítelem. Vše, co září a odráží světlo, vyzařuje svěžest a působí mladistvě. Konkrétně to znamená BB krémy, krémové pudry, tekuté rozjasňovače a krémové oční stíny. Tyto produkty se nejen rychleji aplikují, ale také vypadají mnohem přirozeněji. Prášek byste měli používat pouze na místech, která to opravdu potřebují – na čele, nosu nebo bradě. Vždy ale platí – méně je více! Vyhnout byste se také měli příliš husté textuře nebo matným make-upům – po hodině vám zvýrazní i tu nejmenší vrásku.

Nová a neuvěřitelně lehká na pokožce jsou tónovaná séra. Můžete je použít místo BB krémů. Nejenže spojují barvu pokožky, ale zároveň o ni pečují. Pokud nechcete, aby se make-up usadil ve vráskách, platí, že čím tekutější je textura, tím méně se usazuje na kůži. Také jeho pečlivé rozetření rukama nebo houbičku je pro přirozený vzhled nezbytné.

Jednotlivá místa než celé plochy

Pokud chcete zakrýt nerovnosti nebo zahladit kruhy pod očima, udělejte s velmi malým množstvím jen na daném místě. Malý korektor stačí k tomu, abyste se černých kruhů zbavili. Soustřeďte se ale jen na vnitřní část oka, která se téměř nehýbe. Zbytek opravíte pomocí štětečku lehkým pudrem – a nikdo nic nepozná!

Pokud vás trápí jeden pupínek, nemusíte zabalit celý obličej do make-upu s celkovým krytím. Malým kartáčkem a malým množstvím neprůhledného, matného korektoru, vaše problémy hravě vyřeší.

Zdroj: brigitte.de,https://www.prevention.com/beauty/a20480434/10-makeup-tricks-that-hide-wrinkles/, https://www.liveabout.com/the-best-makeup-to-conceal-wrinkles-on-the-face-4067152






Celkem 8 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pizza šneci

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat