Oblečení na první schůzce by nemělo ukázat mnoho kůže

Chystáte se na první rande? Nedopusťte se častých módních přešlapů a udělejte ten nejlepší dojem.  Vynechte nápisy a nenechte se škrtit!

Nepsaná pravidla pro první schůzky jsou jasně daná. Pokud nehledáte milence, ale trvalý vztah, oblečte se tak, aby primárně vynikla vaše osobnost. Vyberete-li si outfit ve své oblíbené barvě, chybu rozhodně neuděláte, protože již dlouho víte, že se v ní cítíte dobře a pohodlně. Ale pozor, někdy je přece jen lepší vystoupit ze své komfortní zóny.

Symbolika barev napoví

Černá symbolizuje zasmušilost a uzavřenost, modrá se spojuje se spolehlivostí, bílá naznačuje, že ctíte tradice, žlutá je symbolem radosti a pohody, růžová představuje nezralost. Co se týče přiléhavosti módních kousků, jděte po zlaté střední cestě.  

Žádné škrcení ani větší velikosti

Oblečení by vás nemělo těsně obepínat. Po celou dobu setkání by vás to rozčilovalo. Navíc hrozí i další problémy. Příliš těsná podprsenka snižuje přívod kyslíku do mozku, což vyvolává únavu. Kalhoty tlačící v pase zase stlačují zažívací orgány a cévy. Ve výsledku se proti tomu může vzbouřit žaludek, který zareaguje pálením žáhy. To na první schůzce určitě nechcete zažít.

Na druhou stranu nevolte oblečení větších velikostí. Je třeba poukázat na vaše ladné křivky a zdůraznit ženskost. V šatech XXL, když normálně nosíte L, se něco takového nepodaří. Taky se vyhněte extrémním trendy outfitům, jako jsou cvočky, blyštivé ozdoby a podobně. Na první schůzce byste měla působit spíš ležérně a elegantněji, cokoli výrazného by protějšek mohlo znejistět. Módní stylisté zároveň varují před nápisy.

OUT, PRINCESS a další

V případě, že uvažujete o tričku nebo šatech, držte se dál od nápisů, jež odvádějí pozornost od toho podstatného – vás. Taky neukazujte příliš holé kůže, nápadník by mohl dostat dojem, že jste příliš laciné „zboží“. Ke krátkým kraťasům nebo sukni si vezměte něco, co zakryje hrudník, ukážete-li víc z horní části těla, tu dolní spíš zakryjte, ať celkový dojem působí vyváženě.

A jak je to s doplňky?

Nezapomeňte si vzít pěkné náušnice. Můžete je spárovat s několika prsteny nebo třeba i náhrdelníkem. Žádný outfit bez doplňků není kompletní. Nesnažte se ale být někým, kým nejste. Ohromný kulatý šperk sice nadělá parádu, ale jakmile se v něm necítíte dobře (bez ohledu na to, jak je moderní), je jeho přítomnost spíš rušivým elementem. Věrně následujte svůj styl, nemusíte kopírovat známé osobnosti a podobat se modelkám z katalogů. Záleží hlavně na tom, aby vám bylo co možná nejpohodlněji.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat