Praktické letní účesy

V létě je to se stylingem vlasů dosti náročné, obzvláště, pokud máte vlasy delší než po ramena. Pokud během parných dní dlouhé vlasy splývají okolo vašeho obličeje nebo podél krku, mohou vás zbytečně přehřívat, nemluvě o oblíbeném „lepení se vlasů na obličej“. Majitelky kratších vlasů mají v létě o starost míň, ovšem pokud máte vlasy delší než po ramena, jistě vám přijdou vhod některé tipy, o které se s vámi podělíme. 

Díky několika fíglům se totiž můžete okamžitě cítit uvolněnější, zbavíte se vlasů okolo obličeje a ramen, a přitom budete vypadat super roztomile. A to je dvojnásobná výhra.

Uhlazený vysoký culík

Dokonalý uhlazený letní culík je nenáročný vzhled, který se hodí pro všechny typy vlasů. Je to dokonalý účes pro spalující horký letní den, a pokud culík doplníte ozdobnou gumičkou s mušličkami nebo mašlí budete působit něžně a žensky. Nezapomeňte vlasy na bocích hlavy uhladit pěnovým tužidlem, nebo uhlazujícím krémem určeným pro vlasový styling česání copů.

Culík ve stylu provazu či lana

Vysoký culík si rozdělte na dvě poloviny. Každou ze dvou částí pak stočte do twistu, které následně omotejte okolo sebe navzájem. Zkrátka postupujte, jako kdybyste splétali lano. Na závěr lehce povytahujte několik pramínků, aby cop získal na objemu a zafixujte lakem ve spreji s UV filtrem.

Bublinkový culík

Pokud toužíte po kreativním oživení vašeho účesu s vynaložením minimálního úsilí, vytvořte si culík s „bublinami“. Postup je jednoduchý. Rozdělte vlasy podélně na dvě poloviny (horní a dolní). Horní polovinu sepněte gumičkou v oblasti temene, a druhou spodní polovinu pak sepněte společně s první polovinou v oblasti týla. Lehce vytáhněte několik pramínků, abyste zvětšili objem „bubliny“. Zbylý cop rovněž stáhněte gumičkami na několika místech (podle délky vlasů) a opět vytvořte bubliny. Získáte objemný a zajímavý účes, se kterým budete vypadat jako Perská princezna.

Cop na stranu

Super snadný a roztomilý účes, který navíc umožní vaší šíji volně „dýchat“ a nebudete se tolik potit za krkem. Sčesejte vlasy na stranu a na boku pod uchem stáhněte gumičkou…uvolněte několik pramenů po stranách pro docílení nedbalého vzhledu. Vlasy pak zapleťte do copu (případně rybího copu) nebo ovažte stužkou pro hippie vzhled.

Drdol na tisíc způsobů

Nejrychlejší a nejjednodušší účes na léto, je vysoko posazený drdol. Vlasy nejdříve vyčešte do vysokého culíku. Uvolněte několik pramenů po stranách pro docílení nedbalého vzhledu. Cop pak můžete zaplést a omotat kolem dokola pro elegantní drdol, nebo „zmuchlat“ a stáhnout gumičkou pro nedbalý vzhled.

Po obou stranách

Roztomile a přitom stylově budete vypadat i s dvěma zapletenými copy po stranách (nebo dvěma drdůlky). Pokud zvládáte francouzský cop, zkuste si je zaplést po obou stranách hlavy. Účes tak působí objemněji a hezky zvýrazní váš obličej.

Zdroje: názor autora






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat