Komentáře k článku

Zdenča 26.07.2022

Ano, v létě i v zime me nejvíc trápí degenerativní pokles inteligence u nekterých jedinců..a nejsem zrovna toho nazoru, ze všem slabsim se ma pomahat. V praveku kdyz byl lovec i*iot, tak ho sezral tygr a bylo vymalovano. :)) Kez by dnes neco takoveho fungovalo i dnes.. Geneticka vybava populace by se nam aspon ozdravila.. to je tim, ze lide, narozdil od zvirat nemaji zadne prirozene nepratele.. proto tu resite tyhle s*ance.

Zdenča 26.07.2022

Upřímně, mě kupříkladu vůbec nevadí, že má někdo ve vedru zmačkané oblečení, nebo že má skvrny od deodorantu, jsem tolerantní a aspon je videt, ze ten pachtící se človíček fakt snaží zápachem nezabít ostatní a pochybuju, že si může vzít na meetingovou/obchodní schuzku zrovna žabky a kratasy s tilkem. Takže to fakt nepovažuji za faux pas. Spis bych se pozastavila nad inteligenci toho, kdo tenhle nazev pro clanek vybíral.. fakt inteligence resit tyhle top hovadi*y

Siraellen 25.07.2022

nic z toho mě netrápí

Dagmar Polachova 23.07.2022

Alergie na slunecni zareni

Květa 23.07.2022

Vadí mi pot, deodorant požívám lehce.Chce to více sprchy a střídat oblečení 👍🌞🙂

Věra 22.07.2022

no to jsou moudra - umělohmotné oblečení se sice nemačká,ale zato se v něm krásně vysauníme,že.... bláboly píšete

xxkouckaxx 21.07.2022

popravdě nic z toho neřeším

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat