Reese Witherspoon nosí trendy plavky pro čtyřicítky

Reese Witherspoon je jasným důkazem, že i v jednodílných plavkách můžete vypadat nejen stylově, ale i zatraceně sexy. Zamilujete si je jistě i vy, protože váš nový oblíbený kousek je lichotivý a výrazný zároveň.

„Kdyby „dovolená“ byla plavky“ – těmito slovy okomentovala herečka Reese Witherspoon svůj červnový snímek na Instagramu. Na něm je samozřejmě oblečená – do čeho taky jiného – do plavek.

Ale ne do takových, jaké byste u herečky s její postavou (kterou by ji mohla kdejaká mladá dívka závidět) předpokládali. Kdo by čekal vykrojené jednodílné černé nebo bílé plavky, bude zklamaný. Reese má na sobě totiž plavky jednodílné. Ale ne ledajaké! Stylové jednodílné plavky z nejnovější (limitované!) kolekce její vlastní módní řady „Draper James“, který vznikla ve spolupráci s americkou módní značkou Lands' End.

Proč jsou plavky tak trendy

Sofistikované zbarvení a lichotivý střih vám nedovolí z plavek odtrhnout zrak. Hravý kostkovaný potisk dodává módní nádech, zatímco mix tmavě a světle modré vytváří vzrušující kontrast.

Ale není to jen vzhled těchto plavek, který vás přesvědčí! Jednodílné plavky seženete na eshopu také v růžové barvě – a obě provedení jsou momentálně ve slevě za 59 dolarů. Pozornost okolí přitáhne dekolt s krásným řasením, zatímco jen vy budete vědět o všitých měkkých košíčcích, které poskytnou oporu, a zpevňující podšívce na vnitřní straně. Praktickým detailem jsou také nastavitelná ramínka. Materiál je navíc odolný vůči chloru a látka je vybavena ochranným slunečním faktorem 50.

Zdroj: Instagram Reese Whiterspoon, www.draperjames.com/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat